in

Fortuna dressurcup 2017, første runde

I dag deltok jeg på Fortuna dressurcup. Dette er første runde av i alt to cuper hvor beste resultat er tellende. Jeg har øvd på “feilene” jeg gjorde sist og prøvd å forbedre alt jeg kan. Merker at det begynner å komme seg, men det er fortsatt en del igjen. 

Fortuna dressurcup

Dagen i dag startet med at klokken ringte 05:50. Da var det opp og ut med Håkki. Når jeg kom inn igjen var det bare å begynne å ordne hår og sminke. Begynner å få til donuten nå, men jeg har nok en smule for langt hår til at det skal bli veldig bra. Når dagen starter så tidlig som dette på en lørdag er det veldig godt jeg har kaffen å kose meg med. 

Jeg blir alltid veldig stressa på stevnedager, mye som kan gå galt som egentlig aldri gjør det. Jeg var i stallen litt etter syv på morningen i dag. Satt Kvikk i en ledig boks og gav han frokost mens jeg møkket boksen hans. Fylte i mer flis, og ga han friskt vann. Han stod i boksen ved siden av og koste seg. Han hadde ikke rotet så mye rundt i boksen sin denne gangen så den var kjapp å rengjøre. 

Så var det på med utstyret hans og ikke minst mitt eget. Hvit sjabrakk, ørehette, hvit skjorte, hvit ridebukse, hvite hansker, sort jakke og kalvekryss. Må innrømme at vi ble ganske så fine begge to. 

Fortuna dressurcup
Tunga rett i munnen

Oppvarmingen var på utebanen. Jeg rakk ikke alt jeg tenkte å gjøre på oppvarmingen og plutselig var min starttid der. Det var litt forsinkelser så jeg møtte en lukket port. Første jeg da tenkte var om jeg skulle gå tilbake til utebanen for å varme opp mer, men det er ikke godt å vite hvor mye forsinket de var. Jeg fikk varmet opp en del under premieutdelingen så jeg ble ganske fornøyd likevel. 

Jeg red LC1 som vanlig, merket at jeg manglet litt her og der for at det skulle bli full pott. Jeg er aldri helt fornøyd etter et stevne, ønsker alltid å ri bedre og et bedre resultat. Vi skal komme dit jeg vil. Med to faste treninger for instruktør i uken håper jeg virkelig at jeg får til det lille ekstra før siste runde i Fortuna dressurcup. 

I dagens runde kom jeg på en tredje plass med 66,5217 % , fikk da den blå sløyfen. Fin var den, fra før har jeg rød som er andre plass. Mangler og higer etter Norgesflagg-sløyfen som er sløyfen for første plass. Med masse jobb så skal den bli min 🙂 

Gleder meg til neste dressurtime så vi får gått gjennom dagens bedømming og finpusset litt. Blir nok en hard time kjenner jeg instruktøren min rett. 🙂 

Video fra dagens LC1:

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply
  1. 66.5% Er bra ? Klare for å trene inn LB nå snart da ? Lykke til videre i cupen. Dere er så fine så ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Det finnes ikke dårlig vær med hund i hus

På tide med en oppdatering