in

Det finnes ikke dårlig vær med hund i hus

Didriksons regntøyNår man har hund eller hest for den saks skyld er det ikke noe som heter dårlig vær, men i dag har det virkelig regnet mye. Noen ville si at det har hvert skikkelig dårlig vær. Veldig glad for at jeg var på XXL og kjøpte regntøy i går. Selvfølgelig rosa.

Jeg fikk virkelig bruk for regndressen i dag. Mannen min hadde bilen i dag og jeg var fast bestemt på å ta med meg Håkki til stallen i dag. Vi skulle gå bort, møkke og gjøre stallarbeidet for så å gå hjem igjen. Vi gikk da bort til stallen i ustabilt vær, regn – opphold, regn – opphold. Håkki brydde seg ikke om at det var dårlig vær i det hele tatt. Jeg har bestilt regndress til han også, så snart kan han bevege seg ute uten å bli våt i regnet. Rask gange bort til stallen, Håkki virket glad og ivrig jo nærmere vi kom. Han forstod ikke helt hvorfor han måtte sitte utenfor boksen til Kvikk, men skjønte det fort når jeg flyttet Kvikk over i en ledig boks. Vi gikk så å hentet en trillebåre, måtte da forbi en litt stor hest som stod på midtgangen som han syntes var litt skummel. Verre var det når vi skulle gå samme vei tilbake da med trillebåre også. Ble litt trangt, men Håkki gikk lydig ved siden av. Han fulgte med på hesten når vi gikk forbi, men gikk veldig fint. Så var det over til møkkingen. Håkki satt bindt i boksen mens jeg møkket, nabohesten syntes båndet hans var så fint at han tok tak i båndet og dro i det. Håkki skvatt litt, skummel stor hest. Gikk fort over. Jeg byttet plassen han stod bindt. 

Smilende Håkki som er glad for å være med 🙂

Håkki på besøk i stallen, dårlig værFikk møkket ferdig boksen og flyttet over Kvikk igjen. Han bryr seg ikke noe om Håkki i det minste. Han kan gjerne hilse, snuse og kose litt, redd er han ikke. Vi hadde vært i stallen en god stund, så Håkki begynte å mase litt. Lagde litt lyder, men Kvikk så bare dumt på han 🙂 

Vakreste tolleren syntes det nok var spennende i stallen i dag, mye inntrykk og han sov godt når vi kom hjem. Det som gjør meg lykkeligst er når man ser at dyrene har det bra og koser seg. Jeg er heldig som har en så fin hest og nå en så fin hund. Mannen min er ikke så galen han heller. 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Moro og spennende med hest

Fortuna dressurcup 2017, første runde