in

På tide med en oppdatering

Det er vel på tide med en oppdatering herfra nå. Tiden strekker ikke alltid til. Med mann, hund, hest, jobb og skole så strekker ikke alltid til slik at jeg får blogget like mye som jeg måtte ønske. Jeg elsker å skrive og nå var det på tide med en oppdatering. 

Etter at Kvikk ble tatt helt ut av rideskolen har hverdagen min blitt helt annerledes. Jeg har forrytter 2 1/2 dag i uken. Hver mandag, annenhver fredag og hver søndag. Onsdager deltar vi fast på bom/kavalett trening og torsdager er det den faste dressurtreningen. Det koster å ha hest for å si det slik, men det er absolutt verdt det. Han har endlig fått seg et nytt rosa sett, det var jaggu på tide nå. Må si han kler godt rosa, bare så synd at gamasjene var for store. Jeg har bestilt matchene sprangbelegg også, de var bestillingsvare så de kommer etterhvert. 

Kvikk fin i rosa, på tide

Vi har jo også fått et nytt familiemedlem, Håkki som er en nova scotia duck tolling retriever på 7 år. Han er superfin og gjør dagene våres fantastiske. Nå kommer vi oss ut i frisk luft og får beveget oss mye mer. Han har så mye kjærlighet å gi, han har en enestående personlighet. Selv om vi nå er mer låstfast, da som at alt må planlegges og at vi må hjem til Håkki, gleder jeg meg til fremtiden sammen med han. En hund gir uavkortet uten å tenke på deg selv. Denne gutten elsker turer uansett vær, elsker kos og oppmerksomhet 🙂 Han er noe helt fantastisk denne hunden. Savnet etter Nero har vært stort, men nå er da litt av tomrommet fylt. 

Fineste Håkki

Det er ikke så mye tid til annet når man har jobb, skole, mann, hund og hest, men må jo prøve å være litt sosial også. Det er jo ikke det letteste å prioritere, men skal da få til en fin balansegang på det også. Jeg har eksamen i slutten av november og da er jeg ferdig for denne gangen 🙂 

Det er viktig å ta vare på de viktige tingene i livet. Jeg har ikke tenkt å leve et liv jeg kommer angre på etterpå. Min mann, Håkki og Kvikk, familie og venner er noe av det viktigste i mitt liv, uten de er ikke livet så mye verdt. Alt annet må komme etter 🙂 

Tror jeg har fortalt det tidligere at jeg begynner å nærme meg “40-års krisa”, suget på mer blekk på kroppen har kommet smygende. Tar litt tid før det blir mer blekk da jeg først må bli enig med meg selv om hvor på kroppen jeg skal ha det og så må jeg bestemme meg om hva. Håper inderlig denne “40-års krisa” da stilner og at det ikke blir noe mer en det 🙂 Så får jeg glede meg til mer blekk når jeg nærmer meg 50  😆 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fortuna dressurcup 2017, første runde

Kavaletter og bomtrening

Kavaletter og bomarbeid med Kvikk