in ,

Fantastisk helg, mandag i morgen

Jeg tror jeg må si at helger er det jeg liker best med uken. 🙂 Denne helgen har gått med til å feire 90 års dag og til stevne i dressur. La meg fortelle hvor fantastisk hele denne helgen har vært.

Helgen startet fredag kl 16, da var det hjem fra jobb til en ventende mor. Vi skulle reise til Bestemor for å hjelpe til å klargjøre lokalet for å feire hennes 90 år gamle forlovede. 🙂

Lørdagen var bare helt fantastisk. Jeg elsker lørdager. Spesielt de lørdagene jeg våkner av meg selv uthvilt. Ettersom jeg våknet før klokken ringte fikk jeg god tid til å nyte en deilig kopp kaffe før jeg måtte gjøre noe som helst. Må vel innrømme at det ble noen kopper kaffe før dagen startet ordentlig. Turen gikk så til stallen. Møkking og stallarbeide må til før man rir og koser seg. Søndag var det jo stevne så jeg måtte øve. Det er bare det at når jeg kommer til stallen 09:30 og sjekker klokken “femten” minutter senere så er klokken plutselig 13. Så da fikk jeg plutselig dårlig tid. Skulle jo innom butikken på vei hjem for å kjøpe lunsj. Fikk kastet i meg maten og hivd meg rundt i dusjen. Så var det på med sminke og finstasen.

Så gikk turen til Våk misjonshus for å feire jubilanten på 90 år. Masse mennesker, til og med ordføreren kom. Maten var fantastisk og i overflod. 🙂 Det var snitter og god polsk mat, da blant annet et helt villsvin. Når det kom til bursdagssangen så må jeg si at den norske ble litt tam i henhold til den polske. For når den polske ble sunget føltes det som om taket var på vei av. Det virket som om jubilanten hadde hatt en fantastisk dag og det er det som betyr noe. <3

En fantastisk dag

Fantastisk god mat

Dressurstevne

I dag søndag 29.05.16 ble det avholdt dressurstevne på Melgaard hestesenter i regi av Fortuna Rideklubb. Jeg stilte i klassen LC1. Vi bommet litt, Der vi skulle vise det forlengede travsteget galopperte han noe og jeg lurer på om jeg hadde feil diagonal. Fikk alt i alt en bedre bedømming enn vi har fått tidligere. Nå var dette kun et trenings-stevne så er  ikke sikker på hvor strenge de er, men tenker jeg skal begynne å trene på LB1. Har veldig lyst til å starte i et “ordentlig” stevne først i LC1, men trenger henger og hengerlappen først. Jeg må jobbe videre med grunntempoet, det var bedre i dag enn det pleier det var bare ikke bra nok. For de av dere som ikke ser det måtte jeg selvfølgelig ha rosa kalvekryss og rosa brosje i dag. <3 Kvikk <3

Dressur 29.05.16

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

På tide med en oppdatering

Vakreste fjordingen – Kvikk