in

Sommeridyll

Sommeridyll, sommeren er og blir min favoritt årstid. Denne sommeren har også hittil vært en av de beste på mange år. Det har vært mange solfylte og varme dager. Var litt redd for at det var over da det nå har vært ganske kaldt en ukes tid, men ser ut til at sommeren er på vei tilbake igjen nå for fullt. 

Sommeridyll

Det er så deilig å slippe å reise på jobb i mørket og i tillegg reise hjem når det er mørkt. Eneste problemet med sommeren er at det er vanskelig å gå å legge se i tide. Det er så godt å sitte oppe litt lenge og bare nyte. Selvsagt litt dumt å være alt for lenge oppe med tanke på at man skal stå opp 04:30 for å gå på jobb, bare det ikke blir for ofte så går det jo greit. 

Her i huset koser alle seg med å være litt lengre oppe unntatt Håkki. Når klokken nærmer seg 22:00 begynner han å mase om å gå og legge seg. Han kan ikke gå å legge seg alene, kan jo henne han går glipp av noe  🙄 

Kvikk koser seg masse ute, men har nok syntes det har vært litt varmt selv om han ikke klager. Han drikker og spiser godt. Selv om han kan virke litt daff til tider så er han fin og sprek når vi begynner å jobbe litt. Nå når kosten hans består av grønt gress i tillegg til høy og en grøtblanding av luserne, spenst og vitaminer begynner han å bli skikkelig fin igjen. 

Sommeridyll, Kvikk koser seg

Må si at Kvikk og jeg er ganske bortskjemte.. Min mor har strikket sjabrak til han. En fin, blå sjabrakk. Var veldig mye jobb. Først skulle den strikkes så monteres på en vanlig sjabrak. Den er kjempe fin 🙂 Hun driver med et annet strikkeprosjekt til oss også, gleder meg til det blir ferdig og jeg kan vise dere det 🙂

Mor strikket sjabrak

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Queen og Adam Lambert

Ikke alltid like lett