in ,

La bonita Frisør og velvære

//sponset

Jeg har brukt samme frisør nå i over 10 år. Når hun startet opp egen salong var jeg ikke i tvil om at dette ville gå bra. La bonita Frisør og velvære på Strømmen ble startet av Siri 01. oktober 2010. Nå litt over 6 år senere har La bonita Frisør og velvære utvidet med en avdeling på Triaden også. Nettbutikk har de også fått.

Jeg er helt sikker på at jeg har Siri og La bonita Frisør og velvære å takke for mitt flotte hår. De har den ekspertisen som trengs samt at de alle holder seg oppdatert hele tiden.

På bildet du ser her så er dette verket til La bonita Frisør og velvære sin lærling. Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet. Morsomt å få muligheten til å sitte hårmodell også. 🙂

La bonita Frisør og velvære Strømmen

Her ser du resultatet etter en frisørtime hos selveste Siri. Her har jeg fått den populære Elsa-fletta.

La bonita Frisør og velvære

kemøn ACTYVAFor å kunne holde håret mitt sunt og flott er det ikke bare viktig å ha en god frisør. Man trenger også gode fine produkter. I det siste har jeg brukt kemøn ACTYVA. Fantastisk fin serie. Produktene er drøye, jeg som har så langt hår bruker nå under halvparten av det jeg har brukt tidligere. Produktene du ser her er en sjampo, en hårmaske og en krem.

Sjampoen er designet for tørr hodebunn og veldig tørt sensitivt hår. Påføres i hodebunn og hele håret. Masseres og skylles.
Hårmasken er designet for behandling av veldig tørt og sensitivt hår. Denne påføres i vått hår, håndkle-tørt hår og masseres godt inn i hele håret. Skylles ut etter 5-10 minutter.
Kremen påføres i vått hår. Skal ikke skylles ut.

Nå har jeg brukt denne serien i snart en uke. Håret mitt er enda sunnere enn det har vært. Føles lett og friskt. Jeg har brukt ACTYVA fra kemøn tidligere også. Jeg er helt avhengig av å ha med sjampoen og hårmasken deres som beskytter mot solen når vi er i varmere strøk.

Ta en titt på hjemmesiden deres www.labonita.no og nettbutikken deres www.labonitashop.no

Du finner de på Facebook: La Bonita avd. Strømmen og La Bonita avd. Triaden.

Om du vil kontakte de på den gammeldagse metoden kan man gjøre det her:

La Bonita avd. Strømmen
Strømsveien 76
Strømmen,
2010 Skedsmo
Tlf 41072525

La Bonita avd. Triaden
Ola hegerbergsgate 2,
1476 Rasta
Tlf 67906090

La bonita Frisør og velvære forside

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

I salen igjen etter 2 mnd

Oppdatering på selveste valentine