in

En flott helg er snart over

Så sitter man her igjen da en søndag ettermiddag. En virkelig flott helg er snart over. Nå er det snart mandag. Ny uke med nye muligheter.

Fredagen startet med en tur i stallen rett etter jobb for litt Kvikk-kos. Kom så hjem til ferdig middag. Mannen min hadde laget moussaka. I og med at jeg skulle i stallen lørdag og søndag fra morgenen av ble det en tidlig kveld både fredag og lørdag.

Vakreste KvikkLørdagen startet med en tur i stallen. Møkket boksen til kvikk med han i boksen. Som jeg skrev i gårsdagens innlegg så var ikke dette det letteste.  Etter at Kvikk var satt ut i sitt fine nye dekken var det en tur hjem for en dusj og klesskift før mannen min og jeg tok turen til Metro Senter. I og med at været var så fint vasket vi bilen først. Det var i høyeste grad på tide. :-p 

Vi spiste lunsj på Kino’s før mannen min for en gangs skyld skulle shoppe. Til jul fikk han gavekort på Dressmann som ble tømt i en fei. En olabukse, en dressbukse, rundt 16 par sokker og 2 boksere. Lunsjen var så som så, ikke noe spesielt med den. Etter handlingen tok vi turen til Sunshop på Skårer for litt solarium. Valgte to senger og gikk til hvert vårt om, trodde vi. Måtte le litt for ingen av oss hadde fått med at sengene stod på et dobbeltrom. 🙂 

flott helg med Lunsj, shopping og solarium

Vi avsluttet lørdagen med Ostesuffle til middag og filmen I am Legend med Will Smith. Helt grei film, jeg ønsket en litt annerledes ending. 

Søndagen startet i stallen klokken 8. I og med at jeg kom så tidlig stod Kvikk fortsatt inne. Kledde på han og satt han ut i luftegården hans. Surt og grått i dag så det ble et litt varmere dekken. 

Møkket boksen hans før jobben som speaker startet. Banehopping er veldig gøy å se på. Fantastisk flinke ryttere. 

Når jeg kom hjem hadde mannen min bakt cookies. Tror nesten jeg begynner å bli litt bortskjemt jeg. 🙂 I dag ble det fårikål til middag og selvfølgelig cookies til dessert. Nå blir det å finne en film vi kan se før det blir en tidlig kveld her i huset. En flott helg er snart over og de siste timene må brukes fullt ut. 

Takk for at du leste bloggen min. Har du husket å like meg på facebook? 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Deilig å være igang igjen

Ridetime på Kvikk igjen