in

Weekenden er over atter en gang

Da var det igjen søndag. Weekenden er straks over atter en gang. Tiden går så fort når man har det hyggelig. Fredagen startet jo med “date night” rett etter jobben som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Det kan du lese ved å trykke HER.

weekenden, egentid-hos-la-bonitaLørdag hadde jeg time hos frisøren min. Deilig med litt egentid og det var på tide å freshe opp håret litt. Jeg har nå brukt samme frisør i ca 10 år, hun kjenner håret mitt og det er faktisk ingen andre som klarer å få håret mitt så bra som hun gjør. Før i tiden brydde jeg meg ikke så mye om håret. Jeg sa alltid at hår er hår, det vokser ut igjen. Veldig annerledes nå. Har prøvd et par andre frisører, men jeg blir aldri fornøyd. Enten så er jeg vanskelig å gjøre fornøyd eller så har jeg et vanskelig hår. 🙂

Etter at jeg var ferdig hos frisøren, fornøyd som alltid med resultatet, tok jeg turen inn til IKEA for å kjøpe en babystol for mamma. Er ikke helt sikker på hva jeg tenkte når jeg fant ut at det var et lurt sted å dra på en lørdag. Jeg skulle da bare kjapt inn og ut. Visste hva jeg skulle ha så det kom til å gå fort. Gikk greit å parkere, fikk plass ikke så langt unna inngangen. Når jeg kom inn på IKEA så begynte køen med en gang. Det var kø opp trappen og gjennom hele IKEA. Kø i kassen var det jo også. I og med at vi skulle til mamma for en bursdagsfeiring begynte jeg å bli litt stresset. Jeg rakk da hjem hele 30 minutter før vi skulle reise.

Mamma serverte lappskaus, bløtkake og masse annet snadder. Vi ble alt for mette alle sammen, men slik blir det ofte når det smaker så godt. 🙂

mammas-blotkake

Etter feiringen ble det hyggelig samvær med venner og bekjente. Er faktisk støl i lattermusklene i dag. Ble en liten swingom også.

Nå er det fotballkamp på tv’en, alle kampene LSK spiller nå er utrolig viktige. De ligger i fare for å nedrykk. De er nødt til å ta poeng i hver kamp. LSK-START er 3. siste kamp. Neste helg er det VIF-LSK. Den kampen har jeg selvfølgelig et veddemål om så den må LSK vinne. Dette veddemålet får du lese mer om senere. 🙂
Det står 1-1 med fire minutters overtid, 2 minutter igjen av overtiden nå. KOM IGJEN NÅ DA!! 

SØREN STEIKE endte 1-1, men vi rykket opp en plass… To kamper igjen, de må vinnes.

Takk for at du leste bloggen min. Jeg setter pris på det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

“Date night” med middag og show – fredag

Kundekveld – Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk