in ,

Tatovering, alle mine tatoveringer

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker tatoveringer, jo flere jo bedre. 😉 Jeg er ikke en av de som ønsker å fylle hele kroppen, men vil gjerne ha flere en de jeg har nå. Min første tatovering tok jeg da jeg var 19 år, en løve jeg fant på nett som jeg redigerte slik at den ble akkurat slik jeg ville. Jeg tenkte på den i rundt 6 mnd før jeg reiste til Tattoo Tom i Strømmen. Gjennom årene har jeg bygget på den 2 ganger, tribal, sommerfugler og rosa kirsebærblomster. Denne tatoveringen er nå et ferdig kunsttykke på min skulder/rygg.

Tatovering 1, Løve med påbygg

Tatovering (1)

Min tatovering nummer to er av er hjerte med navnet til min kjære. Denne tatoveringen har jeg også bygget på opp igjennom årene. Etter at vi giftet oss tilføyde jeg dato for når vi ble sammen og dato for når vi giftet oss, samt gifteringer. Jeg syntes den fortsatt ikke var helt ferdig så jeg tilføyde litt mer noen år etter dette igjen, nå er den et komplett kunstverk på venstre overarm. Denne tatoveringen er tatovert hos Odins Merke i Lillestrøm.

Tatovering 2, Kjærlighetserklæring med påbygg

Tatovering (2)

Jeg har fortsatt to tatoveringer, en stjerne på magen som skal bli et stjernedryss etterhvert, samt at jeg har en tribal på leggen. Jeg har også hatt noen piercinger, tunge – øyenbryn og navle. Den i navlen er den eneste jeg har igjen nå.

Tatovering 3, tribal på høyre legg

Tribal på legg

Tribalen og stjernen ble begge tatt på Tattoo Tom Studio av samme artist som jeg ikke husker navnet på, han har forøvrig startet eget studio i Kongsvinger om jeg ikke husker feil.

Tatovering 4, stjerne på høyreside av navlen.

Tatovering (3)
Jeg ønsker å ta flere tatoveringer, men jeg har en regel om at jeg skal finne motiv så være 100 % sikker i 1/2-1 år før jeg tar den, jeg må også være sikker på stedet jeg ønsker å plassere den. Jeg hadde veldig lyst på en tatovering på innsiden av venstre arm, men tvilen  var der da denne blir vanskelig å dekke over på sommeren om jeg ønsker dette, og teksten jeg ønsker var “live and let die”. Vi får se hva neste blir, må nok tenke en stund til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Uken som har gått, kiropraktor, kattevakt

Alderskrise, noen som kjenner seg igjen?