in

Adam Lambert Sentrum Scene 24.04.16

Adam Lambert

Jeg har alltid likt Adam Lambert, nå tror jeg at jeg “elsker han”. 🙂

Adam Mitchel Lambert som han heter er født 29. januar 1982. Han er født i Indianapolis, Indiana, USA. Han kom på 2. plass i American Idol i 2009. Han har også vært gjest i både tv-serien “Glee” og “Pretty little liars”.

For meg var denne sangen her som fikk meg hektet på han:

Jeg har i mange år håpet på at han skulle komme til Norge. Når jeg så at han skulle kommet til Norge, Oslo, var det bare å ringe mannen min og høre om vi kunne gå på konsert. Svaret var selvfølgelig JA. Jeg satt klar på forhåndssalget og sikret meg 2 billetter til Sentrum Scene 24.04.16. Da var det bare å vente.

Adam Lambert i skinnKonsertdagen kom og vi sjekket inn på Folketeateret Hotell, dette oppholdet kan dere lese mer om litt senere da dette innlegget er om Adam. Jeg var så sliten denne dagen og angret litt på at vi skulle på konsert. Hørte på musikken hans før selve konserten og ble litt redd for at han kun kom til å spille de nye sangene sine. De nyeste sangene hans er bra de også, men i og med at det er de gamle som gjorde meg hekta så håpet jeg jo at han ville spille de også.

Adam Lambert spilte en god blanding av gammelt og nytt. Han spilte blant annet For Your Entertainment, If I Had You, Mad World, Whataya Want from Me som er de litt eldre sangene. Som de av dere som følger bloggen min vet så har jeg en tendens til å bli ganske emosjonell når jeg er på konsert. Det var et par av disse sangene jeg stod å tutet som et lite barn. 🙂 Jeg kan ikke noe for det, klarer ikke å holde tårene tilbake uansett hvor mye jeg vil.

Midt under konserten stoppet Adam Lambert opp og snakket med publikum. Han er bare så herlig og jordnær. Han spurte en ganske så høy gutt med solbriller på om hva navnet hans var, Lars sa han. Adam sa til Lars at det så ut som han burde ta seg litt vann. Solbrillene forsvant fort etter dette. 🙂 Adam fortalte at det som gjorde konsertene spesielle for han var at han så hver enkelt av oss Adam Lambert 1og faktisk kunne kommunisere med oss på en måte. Publikumet er forskjellig fra sted til sted selv om showet hans ikke er det.

Jeg må nesten fortelle litt om publikumet. Masse masse mennesker. Det var mye kjærlighet blant publikumet, masse par. Ny-forelskede par, par som viste sin kjærlighet åpenlyst. Det var hyggelig å se at så mange var så åpne, det er ikke vanligdags. I 2016 burde man kunne dyrke kjærligheten sin åpenlyst uansett om man er i et heterofilt- eller homofilt forhold!

Adam Lambert er en utrolig vakker, rett og slett en fantastisk person. Gleder meg sykt til han kommer tilbake til Norge, da vil jeg helst ha meet and greet billetter.

Adam Lambert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk rideskolestevne desember 2013

Spennende tid fremover – hestedilla

Sprangtrening, dressur og sprangstevne