in

“Date night” med middag og show – fredag

date-night-heavy-heaven-og-big-shotI går fredag hadde vi en såkalt “Date night”. Vi var ute å spiste før vi tok turen til Lillestrøm Kultursenter. I og med at vi ikke hadde så god tid ble det fredagspizza på Peppes. Stor pizza 50/50 med Heavy Heaven og Big Shot. God mat og veldig god service på Peppes denne fredagen. Vi behøvde ikke vente i det hele tatt, servitørene var tilgjengelig hele tiden om det var noe. Vi fikk faktisk litt tid til gode så vi gikk og tittet litt rundt på Steen og Strøm sitt senter Lillestrøm City. Ble ferdig med nok en julegave.

Raske Menn

Så gikk turen til Lillestrøm kultursenter for å se Raske Menn. Vi har vært å sett på Raske Menn en gang tidligere. De hevder de har vokst opp siden den gang så i stedet for kortbukser, er det nå langbukser. Vi lo så vi grein den gangen og det samme gjorde vi nå. Jeg lo så jeg hardt at jeg ikke fikk puste. De holdt på i 90 minutter, hmmm showet dems heter “90 minutter på 80 minutter”. 🙂 Gleder meg til neste show de kommer med.

Gleder meg også til neste date night med kjæresten min.
Om du ikke kjenner til Raske Menn  så er de en norsk humortrio bestående av Calle Hellevang-Larsen, Anders Hoff og Øyvind Rafto. De er født i 1976, 1977 og 1978.
På slike show som dette er det ikke lov å ta bilder, filme eller ta lydopptak så jeg fikk ikke tatt noe som jeg kunne legge ut på bloggen min denne gangen. Takk til Google som lar meg låne både bilder og opptak 🙂

Dette er fra det forrige showet vi var på. Litt dårlig opptak, men fortsatt morsomt.

Takk for at du leste bloggen min 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bursdagshelg – feiret hele helgen

Weekenden er over atter en gang