in

Tokio Hotel

Jeg tror det er snart 11 år siden jeg hørte om Tokio Hotel for første gangen. Den gangen var det sangene Monsoon og Dont Jump som ble spilt på en ønske-tv-kanal. Etter det var jeg hekta. Jeg ønsket meg musikken deres til jul. Jeg var så heldig at jeg fikk både cd og dvd. 🙂

 Tokio Hotel er et band som kommer opprinnelig fra Tyskland. Gruppen består av de eneggede tvillingene Bill og Tom Kaulitz, samt Gustav Schäfer og Georg Listing. Det var meningen de skulle komme til Norge for 9 år siden, men måtte avlyse da Bill måtte operere stemmebåndet sitt. Tokio Hotel har forandret både musikken sin og utseende sitt en del. Man kan vel si at de har blitt litt mer voksne siden første gang jeg hørte de. All musikken er forøvrig på engelsk og på tysk. 

Må innrømme at jeg ble skuffet når de avlyste konserten i Norge. Jeg hadde gitt opp håpet når jeg så annonsen om konserten. Jeg ringte mannen min med en gang og sa: beklager, men vi skal på konsert. Heldigvis har jeg en mann som blir med på det meste. 

Tokio Hotel 07.04.17 

Stemningen på fredag var god, vi som de andre på konserten hadde nok fått i oss en øl eller to før vi ankom Sentrum Scene. Når gutta kom på scenen så var det som om stemningen løftet taket. Tror ikke det var ei eneste ei som ikke hylte. De fremførte flest sanger fra det nyeste albumet. Fra forrige album fremførte de Love Who Loves You back. Av det helt gamle ble det Dark side of the sun og Automatic. Når vi trodde det var over slo de til med Durch den Monsun på tysk. Jeg ble litt skuffet over at de ikke spilte Don’t Jump, men de kommer forhåpentligvis tilbake til Norge. I`m so there 🙂 
Litt uklare bilder, men her er da et lite knippe av de vi tok på konserten. 

Musikken til Tokio Hotel er like bra om den er på engelsk eller tysk. Kanskje litt bedre på tysk. 

Her er forøvrig Don’t Jump som er en av mine favoritter. 

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Med kjærlighet i sentrum

Påskeferie uten hest