in

Kundekveld – Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk

fred-shadow-light-blondeJeg har vært så heldig å fått lov å være med på kundekveld hos Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk. Klinikken eies og drives av Liss. Liss må være en av de mest ressursterke kvinnene jeg kjenner til. Om hun bestemmer seg for en ting så er det ikke noe hun ikke klarer. Fantastisk kvinne som alltid tenker på de rundt seg.  Det er forresten 10 år siden Liss åpnet Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk. Gratulerer så mye til Liss. 🙂

Som sagt så ble jeg invitert til å delta på en kundekveld med Fred Hamelten hos Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk. Fred Hamelten er øyenbrynstylist og en ekspert på området. Var moro å se han i action i dag, en herlig fyr. Må si jeg er enig i hans syn på hva som er vakre bryn og ikke. Han ga mange fine tips. Jeg var så heldig å vinne en øyenbrynskygge fra Fred Hameltens egen kolleksjon, “Fred Shadow Light Blonde”. Gleder meg til å prøve den. Før jeg prøver den må Liss ordne brynene mine i Hamelten-stil slik at utgangspunktet blir så bra det kan bli. Brynene har forandret seg så utrolig mye gjennom årene. Om du sammenligner jenters bryn de siste 25 årene vil du se stor forskjell. Som Fred Hamelten sier: mote forandrer seg, men det gjør ikke ansiktsproposjonene dine. 

kundekveld-med-fred-hamelten

Nå var det ikke kun Fred Hamelten som var på kundekvelden. 🙂

lykken-var-naermere-enn-jeg-troddeBengt Erik Børli som driver Shell 7-Eleven på Flateby har nå gitt ut en bok – en diktsamling. Han kom da for å snakke om, og lese opp fra sin diktsamling «Lykken var nærmere enn jeg trodde». Det var både rørende og morsomt å høre på han. Veldig spesielt å høre noen lese opp fra sin egen bok. Veldig stemningsfylt. Han gjorde en strålende fremføring av diktene han hadde valgt ut for akkurat i kveld. Må si han er ganske tøff som kommer for å lese for 40 kvinner  i 20-40 årene, og da til og med la Fred Hamelten fikse brynene hans mens han var der. Skal du kjøpe en bok i år eller du ikke helt vet hva du skal gi i gave til den som har alt, kjøp denne boken. Fantastisk. 🙂

Denne kundekvelden hos Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk har vært utrolig. Flere bedrifter, deriblant bedrifter i nærmiljøet, sponset med gaver til gaveposer. Yu Yue Restaurant sponset med god kinesisk mat og Fred Hamelten sponset med noen av sine produkter. Alle gjestene fikk med seg en fantastisk gavepose med masse fint i – denne posen var absolutt en overraskelse. Det kom også ei søt jente og sang vakre sanger for oss også. 🙂

Takk til Liss og Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk for et flott event. Du er en enestående person. Takk til DEG som tok deg tid til å lese bloggen min.

Husk: Vil du ha lokale butikker i morgen så husk å bruk de i dag! Ta turen innom Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk!

Avslutter med dette bildet av Liss & Fred Hamelten.

kundekveld-med-liss-og-fred-hamelten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Weekenden er over atter en gang

Middag og show nå igjen – fredag