in

Mat levert rett på døren

I dag har vi fått mat levert rett på døren. Vi har hørt så mye om Kolonial.no så på mandag bestilte vi matvarer derfra, i stedet for å ta den vanlige turen innom Rema 1000 rett etter jobb. Vi bestilte da mat for resten av uken inkludert helgen. Vi har jo 3 middager fra Godt Levert som vi får hver søndag, så dette er kun for å spe på resten av uken. Det er ikke mye vi da trenger av matvarer.

Matvarene ble levert ferdig pakket i poser i dag onsdag. Varene ble levert av en hyggelig mann som bar varene helt inn i gangen. 🙂
Pakket opp varene med en gang og fant ferske fine råvarer, alle varene var god på holdbarhet.

Mat levert på døren

Godt Levert

Som nevnt har vi fortsatt Godt Levert. Vi har nå byttet til express menyen da denne tar 15-30 minutter å lage. Tid er penger så det er godt å spare inn litt tid på matlagingen. Det har vært mange gode retter de siste ukene. Forskjellige fiskeretter, pastaretter og kjøttretter. Sunn og god mat man blir mett av.

Godt Levert

For oss er Godt Levert en fin måte å passe på at vi får i oss sunn og variert mat. Og ikke minst at vi spiser fisk minimum 1 gang i uken. Før vi begynte med Godt Levert ble det kun laks eller fiskegrateng. Nå tror jeg nesten vi har vært igjennom de fleste fiskeslagene. Fisk er jo utrolig godt, man må bare tørre å prøve litt forskjellig.

Nå som vi i tillegg har prøvd Kolonial tror jeg nesten ikke at vi kommer til å gå i butikken igjen. Lenge leve latskapen. 🙂 Nå er det ikke alt jeg får kjøpt på Kolonial slik som sjampoen jeg bruker fås ikke der. Så jeg må innom butikken når jeg går tom for sjampo. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hverdagslykke – oppdatering fra de siste ukene

Skulle hatt noen timer til i døgnet