in

Jeg har kjøpt hest – endelig

Det er helt uvirkelig, men jeg har faktisk kjøpt hest. Eller jeg har i dag vært og signert kjøpekontrakt på Eken aka Kvikk. Kvikk blir privathest 01.03.2016. Han skal fortsatt gå i rideskolen, men da kun 3 dager i uken. Jeg har jo nettopp påbegynt studier så 100 % blir litt vanskelig nå. Det at jeg har kjøpt hest har ikke helt gått opp for meg enda. De siste dagene har det blitt lite søvn på meg fordi jeg har ventet og ventet på at denne dagen skulle komme. Altså dagen jeg skulle signere kjøpsavtalen og Kvikk skulle bli min. Jeg føler meg som et lite barn på julaften. 🙂 Nå er det bare å vente til 01.03.2016 så blir han min og rideskolen låner han av meg i stedet.

Kvikk er en Fjordhest/Fjording på 148 cm i mkh og han er født 22.05. 2002. Kvikk kan øvelser opp til LA dressur og hopper 1 meter bane. Jeg var så heldig å bli hans fôr-rytter 15.01.2016. Føler at jeg har lært mye etter at jeg startet å ri han igjen. Etter å hatt noen privattimer med Mari, vært på EB trening og deltatt på programridning i LC:1 med Kvikk føler jeg at han er hesten for meg. 

Jeg fikk på programridningen i LC:1 61,30 %. Jeg må si at jeg noenlunde fornøyd med %. Jeg fikk 40,4 % med Bamse (Fjording) 02.11.2014 og 56,52 % med Troll (Hafling) 20.12.2014, begge LC:1. Har funnet ut at det er dressur som er min gren, er ikke så glad i sprang. 

Jeg har kontaktet salmaker på Horze Vinterbro så jeg får en dressursal som passer både Kvikk og meg. Noe utstyr har jeg også bestilt på nett fra Horze og Høøks. Fleecedekken, grime og leietau, navneskilt, hovolje og sikkert litt annet også som jeg ikke husker nå. 🙂

Jeg har innedekken i ull, 2 typer skrittedekken i ull, refleksdekken, x-antall sjabrakker og benbelegg, noe bandasjer, 2 hodelag og strigleutstyr.  (Var kanskje på tide med hesten også) Alt av utstyret jeg allerede har passer til Kvikk. Mangler noen dekken til, må i det minste ha regndekken og et ordentlig utedekken til han. Tenker jeg skal kjøpe en slik fluemaske til han også.

Etter vinterferien er det ikke mer rideskole på meg, kun privattimer og andre organiserte treninger. Gleder meg til fremtiden med Kvikk håper vi utvikler oss sammen 🙂

Min fine Kvikk – jeg har kjøpt hest

Kjøpt hest

Programridning (2)

3 Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Livet er ganske bra for tiden

Shopping på tilbud – det beste som finnes