in

Livet er ganske bra for tiden

Livet er det mest dyrebare vi har. Det er meget viktig å ta vare på det livet vi har. Vi vil nok ikke få en ny sjanse på akkurat dette livet. Jeg må si at jeg har det meget bra for tiden. Kjærligheten blomstrer, og dette etter 17 år. Vi har da våre dager vi som alle andre, ikke misforstå meg, men alt i alt er det meget bra. Studiene går forholdsvis bra, mye pensum på kort tid. Blir helt ør i hodet innimellom, slik som i dag blir det tidlig kvelden så kan jeg heller satse på at det blir 1 time mer med studier i morgen.

Min store kjærlighet for hest

LivetRidningen går fremover og jeg har funnet ut at det er dressur jeg ønsker å satse på. Jeg regelrett elsker dressuren. Liker ikke sprang så mye, men det gjør ikke noe. Jeg har også funnet hesten jeg ønsker å kjøpe. Jeg må bare ha litt is i magen og vente litt til. Den som gir seg er en dritt har jeg hørt 🙂 Gleden denne hesten gir meg er bare utrolig, jeg tror også man skal lete lenge etter maken personlighet og karakter.

Jeg fant en fin gård til under 2 000 000,- på Rena da. Hadde vært fint med en gård, men tror ikke jeg vil flytte så langt. Jeg liker “heste-nettverket” mitt her nede. Jeg har forøvrig sagt opp min plass på voksenkurset i rideskolen, fra nå blir det kun privattimer i dressur, kanskje noe bom-arbeid innimellom.

Livet er bra, jeg har det godt. Det er så viktig å ta vare på det man har og de rundt deg, plutselig er det for sent. Jeg tenker også at det er bedre å ha prøvd og feilet, enn ikke prøvd i det hele tatt. Jeg har tenkt å prøve alt jeg måtte ha lyst til, men skal jeg først gjøre noe skal jeg gjøre det skikkelig. 🙂

Ingen anger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Programridning LC:1 – trening med bedømming

Jeg har kjøpt hest – endelig