in

Blondinebloggeren

Jeg er født i 1980, alder får dere regne ut selv 😆 Er blond, men dette gjelder kun håret ikke intelligensen🤣

MEG

Har en 100 % prosent jobb på Helsfyr som jeg trives godt i. Liker å trene på SATS, styrke og saltimer. Elsker å sykle ute i marka, har vært med på siste etappe på Styrkeprøven som er Eidsvoll-Oslo, da tre ganger.

Sammen med mannen min har vi investert i eiendom for utleie, går en spennende tid i møte.

Jeg driver med hest på fritiden, red noen år i tenårene. Tok opp ridningen igjen sommeren 2012. Fra august 2013 har jeg ridd fast 1 gang i uken på rideskolen til Fortuna Rideklubb og jeg fikk meg hest på fôr. Målet har alltid vært egen hest. 
Kvikk ble min 01.03.2016 😍

 

Dette bilde er tatt første ridetimen jeg hadde etter 15 år uten hest. Den  16.07.12 hadde jeg ridetime på Stall-Z på Araberen Ar-Raqis.
Air-Raqis

Dette er bilde av min første fôrhest, Kahala:

Kahala

Min andre fôrhest Knotten:

Knotten

Min 3. fôrhest, Vesla

Treningshelg

Min siste fôrhest som også ble min første egen hest, Kvikk. Kvikk ble min 01.03.16

Kvikk

Kvikk - døgnet (5)

dressursåklart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Südøst Asian Crossover

Hest på fôr! Fôrhest