in ,

Shopping på tilbud – det beste som finnes

SushiJeg er ikke helt som jenter flest. Jeg liker ikke å shoppe, men når jeg kan shoppe på tilbud da liker jeg meg. Om det er tilbud er det gøy med shopping. I går feiret vi forøvrig hestekjøp, dronekjøp og tilbuds-shopping med Sushi fra Smak og Sans ved triaden. Vi er begge veldig glad i sushi og pleier alltid å bestille party esken. Spiser oss alltid alt for mette og lærer aldri.

Som du sikkert har fått med deg har jeg kjøpt Fjordhesten Kvikk. Av utstyr så er det 1 hodelag og en litt slitt sal som følgte med.  Nå har jo jeg en del utstyr fra før av: skrittedekken, skritteteppe, hodelag, ulldekken, refleksdekken, røde benbelleg, ørehette, grønne bandasjer og x-antall sjabrakker.

Jeg har shoppet på nett. Da på Horze og Høøks. 30 % på Horze og 20 % på Høøks. Da er det moro med shopping. 🙂

På Høøks ble det: Hovolje, hovoljepensel med boks, 3 Turkise høyposer og 2 stk hengere til å feste i skap til oppbevaring av f.eks pisker.

På Horze ble det Finn-Track Pro Avalanche vinterdekken til 30 %, Supreme forheng til boksdøren, hestetavle, Horze Spirit fleece dekken til 20 % og matchende grime og leietau også til 20 % og hvite elastiske bandasjer.

Vannbøtte som matcher høyposene er kjøpt på Clas Ohlson. Shopping

Gleder meg til å prøve alt på fineste Kvikk.

Fineste Kvikk

Nå mangler jeg et bra regndekken og en god dressursal før jeg tenker å gi meg med shoppingen. 🙂 Kom på nå at jeg må kjøpe meg nytt bitt slik at jeg får brukt hodelagene jeg har fra før, men det er ingen hast.

Selv om jeg er voksen så gleder meg som et lite barn til 1. mars. Dette blir en helt ny opplevelse for meg. Jeg er glad for at jeg har så mange heste-kyndige mennesker rundt meg. Så får vi jo bare se hvor lang tid det tar før de blir lei alle spørsmålene mine. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Jeg har kjøpt hest – endelig

Hverdagslykke – oppdatering fra de siste ukene