in

En fantastisk uke er snart over

En uke er igjen snart over, tiden går alltid så fort spesielt når man har det fint. Jeg har hatt fine rideøkter og kosestunder med Kvikk. Fin kvalitetstid med godeste Håkki. Konsert og hotellovernatting (igjen) med kjæresten. Og jeg har hatt eksamen så jeg har prøvd å få inn så mye lesing som mulig denne siste uken. 

En hel uke har jeg nå prøvd å fått inn så mye skole som mulig da jeg hadde eksamen fredag. Det er ikke så lett når hele forrige helg gikk med til konsert og hotellopphold i Hamar. 

TNT og Scorpions konsert med overnatting på Comfort Hotel Grand Central

I og med at jeg hadde eksamen denne uken vurderte vi mye att og frem om vi skulle selge billettene vi hadde, men jeg vet jeg kom til å angre på det senere. Scorpions er et band jeg så gjerne vil få oppleve. Det at TNT var oppvarmingsbandet var bare prikken over i’en. TNT spilte mye jeg ikke hadde hørt før. Mye bra, men håpet på 10 000 lovers. Akkurat i det jeg ga opp og var på vei til å gå til drikkeboden begynte de å spille den. Ble ikke noe tur til drikkeboden akkurat da for å si det slik. 🙂
Det var først når Scorpions kom på det ble skikkelig liv i salen. TNT var bra de altså, men de fleste kom nok for å se Scorpions. Wind of Change og Send Me An Angel som begge er mine absolutte favoritter ble spilt ganske fort. Vi stod forresten helt i front noe man merket veldig godt da høyttaleranlegget de brukte kjentes helt inn til margen. 😛
Konserten var virkelig verdt å få med seg. Mannen min fikk tak i plekteret til Pawel Maciwoda så nå har jeg et plekter til i samlingen min. 🙂

Scorpions

Hotellet vi lå på denne gangen var litt for stort syntes jeg. Her var det faktisk mulig å gå seg bort. Rommet vi hadde var veldig kunstnerisk. Litt enkelt rom, men vi skulle jo bare sove der så vi trengte egentlig ikke stort. 

Comfort Hotel Grand Central

Sushi før konserten

Vi måtte jo ha mat før konserten. Vi elsker sushi og sushi på rullebånd er alltid moro. Kan fort bli litt dyrt. Regningen kom på 900 kroner med driks og dette var uten alkohol til maten. Var veldig godt da. 🙂 

Sushi for en uke
Kos i stallen 

Denne uken har Kvikk vært en virkelig helt. VI startet med en dressurtime på mandag for Elise. Onsdag ble det en bom/sprang-time hvor vi hoppet 65 cm. Og nå dressur for Jonas Elvebakk både lørdagen og søndagen. Så fornøyd med fremgangen vi gjør. Kvikk er bare fantastisk, han begynner å få med seg bakparten og jeg begynner å lære meg hvordan få han bedre fremover. 

Det er alltid hyggelig i stallen, ekstra hyggelig når mannen min tar med seg Håkki og kommer en tur for å se på. Håkki begynner å slappe av i stallen og begynner å bli en skikkelig stallhund 🙂 

Håkki og Kvikk

En fantastisk uke er nå snart over, mer om Jonas treningen kommer senere. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Weekend i Hamar

Hestehelg med trening for Jonas Elvebakk