in

Ferdig med vinteren!

Nå må jeg si at jeg føler at jeg er så ferdig med vinteren som jeg kan være, problemet er bare at denne vinteren ikke er ferdig med meg. Tror ikke vi har plass til mer snø hjemme nå, ei heller i stallen. Da det  var strålende sol i dag tok vi turen til Myrdammen for å lufte Håkki (og mannen min). Mens Håkki og jeg koste oss med å leke med ball fløy mannen min dronen sin, en DJI Mavic pro for å være helt eksakt. Da det var bitende kaldt ble det ikke mye kjøring, men det var da moro så lenge det varte. Håkki ble fornøyd den lille tiden han fikk løpe løs. 

Familien på tur i snøen, vinteren

Jeg hørte på radioen at kulden skal holde helt til etter påsken. Lenge siden det har vært så mye snø og en såpass kald vinter som denne. Blir spennende å se hvordan det blir i fremtiden.  Krysser fingrene for at vi får en skikkelig god sommer etter denne vinteren. Tror vi kommer til å være i Norge i sommer så det hadde vært kjekt med litt sol og varme her i landet. 

Vi skal på så mange konserter at jeg tror det er like greit å være hjemme. 🙂 Harry Styles, Thirty Seconds To Mars, Adam Lambert and Queen, Guns N’ Roses og muligens noen flere også. 

Uansett hva det blir til at vi gjør vil tiden gå fort og vi kommer til å kose oss masse både tobeinte og firbeinte. Kvikk skal ikke på sommerbeite i år så blir ikke bare bare å reise fra han heller. Håkki skal nok på sommerferie hos mamma, kanskje hun tar Kvikk en uke eller to også. 🙂 Ha ha

Ønsker deg en riktig god søndag og en spennende uke.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Grease – fy flate for et show

Stevne Skedsmo Rideklubb

En travel hverdag