in

Drømmen om egen hest – Kvikk

KahalaDrømmen om egen hest er veldig stor. Drømmen ble ikke noe mindre etter at jeg byttet fôrhest og at han faktisk er til salgs. Han er alt jeg har drømt om og mer. Han er en stødig læremester som går øvelser til LA dressur og hopper 1m bane. Jeg er foreløpig en LC rytter og hopper ikke høyere en maks 60 cm. han hadde vært så perfekt for meg på alle måter.

Tilbake til drømmen. Prisen og pengene var i orden, jeg tenkte “go for it”. Så slo fornuften inn, med skole og alt som er nå har jeg ikke mulighet til å dedikere min tid til han 100 %. Da hjelper det ikke uansett hvor mye man ønsker å ha egen hest. Det er ikke riktig mot han å ta han i sitt eie når man vet at tiden kommer bli snau og man allerede i begynnelsen er “for” avhengig av andre. Selv om jeg synes det er veldig trist og jeg egentlig ikke ønsker å vente så tror jeg dette er det mest fornuftige nå.
Jeg krysser fingrene og håper han blir på stallen en stund til, kanskje helt til jeg har tid. Det er jo lov å drømme.

Privattime (4)Jeg kommer til å bruke den tiden jeg kan med han som fôrrytter, jeg har lært så mye allerede. I gjennomsnitt nå i januar så har jeg vel vært i stallen 3 ganger i uken. Fôrhest, privattimer, EB trening og nå til lørdag programridning for dommer. Jeg elsker sporten, miljøet i stallen og ikke minst Kvikk.

Fjordhest/Fjordingen har alltid vært min favoritt, helt fra tenårene. Jeg red da helst Fjordingene på stallen den gang. Sølvi, Bastian dette var to store kraftige fjordinger som man nesten satt i spagaten på når man red de. Kvikk er av den litt lettere typen, ihvertfall sammenlignet med de to andre. 🙂

Tror nok jeg kommer til å angre en millionganger den dag jeg ikke får ridd Kvikk lenger, men for nå skal jeg bruke all min ledig tid med han.

Kvikk – drømmen

Drømmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Skole, jobb og fritid

Programridning LC:1 – trening med bedømming