in

Programridning LC:1 – trening med bedømming

Som tidligere nevnt meldte jeg meg på programridning for dommer. Det jeg fikk opplyst om denne tupe trening var at man først red programmet som man selv hadde valgt og at dommeren bedømte dette. Så gikk man igjennom ridningen etterpå og øvde på de litt dårligere tingene.

I dag er første gangen jeg har ridd et dressurprogram uten at noen har lest programmet for meg. Ble nesten som første stevnet dette, det var bare ikke så høytidelig.

Jeg må si meg ganske så fornøyd. Første forsøk fikk jeg 141 poeng som gir 61,30 %. Dommeren sa at det var mye bra her og at jeg red jevnt og fint. Galoppen var bra, bedre enn traven. I traven ønsket hun mer fremgang og jeg måtte passe mer på bokstavene.

Jeg fikk så ri programmet 1 gang til. Denne gangen ble prosenten og poengene noe dårligere. 60,87 %. Jeg prøvde mer fremdrift i traven, men følte at det ikke var så mye å gå på. Både Kvikk og jeg var ganske fornøyd med første runde, vi hadde ikke så mye å gå på i runde to. 🙂

Før programridningen ble Kvikk dusjet så han skulle være ren og pen. Han er en drøm å dusje. Ingen protester mot vaskespilte i det hele tatt. Han gikk fint inn og lot seg mer en gjerne dusje. Fantastisk. 🙂 I og med at jeg red med grå ridebukse fant jeg frem en grå sjabrak og matchende grå bandasjer. Han ble så fin. Han virket nesten ganske så fornøyd han også. Vanskelig å ikke bli glad i det sjarmtrollet av en hest.

Mannen min var med å tok bilder og filmet programridningen. Filmen legger jeg ikke ut nå, men her kommer en del bilder tatt under programridningen.

Programridning med Kvikk, Melgård Hestesenter

 

Programridning – start

Programridning (4)

Viktig å se hvor man skal. 🙂

Programridning (5)

Fine gutten.

Programridning (6)

Tunga rett i munnen nå.

Programridning (7)

Programridning – slutt

Programridning (8)

Viktig å le litt 🙂

Programridning (9)

Må skritte ned litt også før jeg kan ta “kvelden”. Dette har vært en så fin opplevelse at jeg gleder meg til å delta på dressurstevne. Krysser fingrene for at Fortuna Rideklubb skal arrangere. 🙂

Programridning (10)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Drømmen om egen hest – Kvikk

Livet er ganske bra for tiden