in ,

Man er som man er!

Jeg begynner å skjønne at man er som man er og at man ikke får gjort så mye med det. Det er vel egentlig ikke helt sant. Man kan jo selvfølgelig trene, spise sunt, slanke seg og bruke masse penger på plastisk kirurgi. Man er som man er tenker nå jeg.

4e5b7d444ded06da56183648cba0ee31Jeg kunne selvfølgelig ønske at det var lett å slanke seg, men det er ikke det. Å slanke seg krever masse viljestyrke og stahet. Selv om vi spiser sunt, da Grete Roede mat, så holder ikke dette. For å gå ned i vekt må man ha riktig kosthold sammen med riktig trening/aktiviteter. Før trente vi hver morgen før jobb, men nå som jeg har begynt å jobbe litt lenger unna rekker vi ikke dette lenger. Trene etter jobb er et mer tiltak synes jeg, det er alltid masse folk på SATS og man bruker lang tid bare å stå å vente på maskinene.
Døgnet har kun 24 timer. Ca 11 av de går til jobb og reise til og fra jobben. 8 timer går til søvn. Da er det 5 timer igjen, 1-1 1/2 timer går bort om morgenen for å gjøre seg klar til jobb og et par kopper kaffe. Da har man igjen rundt 3 1/2 time igjen av døgnet. Så om man dropper å ta seg av huset, klesvasken og lage middag og spise denne så har man jo egentlig god tid. 🙂

Mange “dårlige” unnskyldninger for å ikke trene, jeg merker det selv. Selv om man er som man er så får jeg bite i det sure eple og bestille time hos PT og ernærings-rådgiver på SATS slik at jeg kan få et skreddersydd kosthold og et treningsprogram som fungerer over tid. Når det gjelder kostholdet så er det jo kun middagen vi har som vi vet er sunt og bra, skulle da hatt kostholds-program for hele dagen. Veldig lett å spise alt man har lyst på utenom middagen.

Jeg skal klare å komme i bedre form enn jeg er nå og jeg skal litt ned i vekt. Viljestyrke kom til meg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kurs i fototeknikk og fotoshoot

Langweekend på hytta, deilig