in

Sommeren ble borte før den rakk å komme.

Den sommeren vi har hatt i år var alt for kort mener nå jeg. Vi fikk litt sommer så kom høsten, så kom sommeren tilbake, og nå er høsten her igjen. Vi er nå straks i september og forventer at høsten vil slå inn for fullt. Ikke missforstå meg jeg synes høsten er fin den, det er bare at det skulle vært litt mer sommer først. Nå sitter jeg å lengter etter varmere strøk, 1 uke eller 2 i Spania eller Hellas hadde vært tingen nå. Det må nok vente til neste år, jeg har brukt opp ferien min i år så da er jo den ganske grei. Kanskje det blir en tur til Spania i februar eller mars, tror ikke Hellas er varmt nok enda på den tiden. Det å klage over sommeren og været ellers er så typisk nordmenn, vi klager uansett hva det er vi, enten er det for varmt eller så er det for kaldt. 🙂 Må slutte med det.

Sommeren

Sommeren
Sommeren har da vært fin selv om været har vært dårlig. Hyttetur, cruise i middelhavet med verdens største cruiseskip, hyttetur igjen, dugnader hos mamma. Vi fikk ikke gjort de tingene jeg hadde planlagt her hjemme da, slik som Tusenfryd og vannpark. Neste år tenker jeg. 🙂

Planene for høsten er mange, rekker nok ikke alt. Pusse opp gangen og soverommet, fort gjort bare man får startet. Til jul tenker jeg. 😉

Det er viktig å fokusere på alt det positive i hverdagen og være takknemlig for det man har. Jeg skal ikke klage, jeg har det meste jeg ønsker meg. Det jeg ikke har som jeg ønsker, det kommer etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Carpe diem, grip dagen …

Kurs i kamerabruk – Canon Speilrefleks