in ,

Langweekend på hytta, deilig

Langweekend

Da har vi nettopp kommet hjem fra en langweekend på hytta. Det var deilig å komme bort litt, bort fra stress og mas selv om det kun er for en langweekend. Å være på hytta er som å komme til en helt annen verden. Lyd, luft ja alt er annerledes her oppe. Deilig å kunne rømme fra en hektisk hverdag i blant og bare kose oss med god mat, peis og ikke minst hverandre.

På vei oppover stoppet vi først på Marche for å spise frokost. Kjempe god mat, men det var alt for mye mat så ingen av oss orket å spise opp. Det er en fantastisk utsikt der.

 

Langweekend, Marche frokost utsikt

Fotoshoot

Vi stoppet på en utsiktspost, som jeg aldri husker navnet på, for en liten fotoshoot. Må si mannen min begynner å bli en ganske flink hobbyfotograf.

Photoshoot (1)

Fotoshoot

 

GravgårdenLørdagkveld i mørket tok vi en tur på gravgården for å tenne lykt på graven til besteforeldrene til mannen min. Det er noe veldig spesielt med å være på en gravgård når det er mørkt, vi hadde kun en hodelykt med oss og plassen er ikke opplyst på noen annen måte. Føler at man absolutt ikke er alene samtidig som man er det. Atmosfæren er ganske spesiell og man hører alt av lyder. Vet det er mange som ikke nærmer seg en gravgård etter at det har blitt mørkt, spesielt ikke etter klokken åtte på kvelden. Prøver å huske hva som var spesielt med det, men det er nok en vandrehistorie som sier noe om dette. Har du hørt dette før? Og hadde du eller har du besøkt en grav etter at det har blitt mørkt?  🙂

SnøVi fikk oppleve snøen for første gang denne vinteren også, når vi våknet søndagmorgen var det 1 cm snø på bilen. Håper snøen drøyer litt her hjemme, men hadde vært fint med en hvit jul. 🙂

Gleder meg til neste gang vi tar en langweekend på hytta, regner med at det da er masse snø og satser på å “dynke” mannen min. 🙂

Lik gjerne siden min på facebook.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Man er som man er!

Oktober er snart over!