in

Alderskrise, noen som kjenner seg igjen?

Alderskrise?

Rart hvordan livet deles i forskjellige “kriser”, 30-års krisen, 40-års krisen osv. Husker når jeg ble 28 år gammel så fikk jeg panikk og følte at jeg måtte gjøre alt for å tviholde på “ungheten”. Det ble ny piercing og en tatovering. Så 30-års krisen kom litt tidlig, men det var veldig greit å være ferdig med den før jeg faktisk ble 30 år. 🙂 Jeg hadde satt meg noen mål som jeg ønsket å ha nådd før jeg rundet 30 år, ekteskap, bil, hjem, og stabilt arbeid. Jeg var heldig å kunne krysse av alt på listen over mine mål.

Skal innrømme at jeg nå gruer meg til jeg blir 40, dette er kun fordi jeg føler livet går så fort. Jeg har vært sammen med min kjære i 17 år og husker det som om det skulle vært i går. Noen ganger forstår jeg bare ikke hvor tiden har blitt av og det er litt skremmende.

Det har ikke alltid vært slik som dette, jeg har da ikke alltid vært redd for en “alderskrise”, en gang hadde jeg faktisk utrolig dårlig tid til å bli eldre, når jeg nærmet meg 18 og 20 år, helt frem til 25 år var jeg slik. Etter at jeg ble 25 år ville jeg bare bremse tiden da jeg følte at tiden begynte å fly fra meg.

Jeg har satt meg mål jeg ønsker å nå før jeg blir 40 år, noen av de har jeg allerede nådd og det før jeg har fylt 35. 🙂 Eiendomsinvestering – check, generell studiekompetanse – check, “fagbrev” – check. Da gjenstår det eiendomsinvestering steg 2 og 3, noen kg ned i vekt (igjen :-p hadde sluppet det om jeg ikke hadde sluttet å røyke), hest og BI. Kommer sikkert flere mål etterhvert kjenner jeg meg selv rett. Har nok å gjøre de neste 5 årene om jeg skal nå alle målene, jeg er ikke alene om alle disse målene så noen går nok fortere enn andre. Prioritering. 🙂

Ikke mange dagene igjen til 35 års dagen nå, jeg tar det helt med ro ingen panikk i det hele tatt. 🙂

Hvordan er det med deg? Har du opplevd en alderskrise eller flere?
Bare så det er sagt så er jeg fullstendig klar over at det å ha en alderskrise bare er tull og absolutt ikke en krise i det hele tatt, masse annet som er mye viktigere og jeg er fullstendig klar over at jeg har et meget godt liv.

Alderskrise

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tatovering, alle mine tatoveringer

Oppskrift denne uken …