in , ,

Vil du vinne dette settet?

Jeg har dette flotte L’Oreal Skin Perfection Collection som jeg ønsker å gi til en av mine følgere på Facebook.
Kommenter “Jeg vil vinne” på dette bildet på facebook og lik siden min Blondinebloggen
Link direkte til bildet på Facebook finner du her: LINK. Jeg trekker en vinner i slutten av uke 6.

L'OREAL SKIN PERFECTION GAVESETT

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook. Du gir all informasjon i forbindelse med konkurransen til arrangøren av konkurransen, og ikke til Facebook. Vilkår for konkurransen og informasjon om utnevnelse av vinner finnes på denne siden: BLONDINEBLOGGEN. Ved å delta i konkurransen aksepterer du at du kan kun rette krav knyttet til konkurransen mot arrangøren av konkurransen og ikke mot Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Slik går nå dagene

I salen igjen etter 2 mnd