in , ,

Mirabel restaurant, Lillestrøm

I dag har vi vært på Mirabel restaurant og brukt opp gavekortet mannen min fikk for beste kostyme på 80-talls partyet vi var på. Aller først ble det en tur til frisøren for å freshe opp håret litt, skal tross alt på konsert til helgen. 🙂

I dag ble det en annen frisør enn min faste, min faste hadde kunde og er fullbooket hele uken pluss litt til. Frisøren min fulgte med og overvåket det hele så det ble så bra så. Det er dessverre slik at jeg som oftest kun blir fornøyd når hun fikser håret mitt, men så lenge hun skulle følge med hele veien så fant jeg ut at det var vel greit. 🙂

Frisør

Mirabel Restaurant & Bar

Etter frisørtimen gikk turen til Mirabel Restaurant & Bar. Det ble 3-retters middag. Vi bestilte hvitløksbrød til forrett med tomat på halve, kjempe godt. Til hovedrett bestilte mannen min gratinert spagetti mens jeg bestilte spagetti carbonara. Til dessert bestilte han Eplekake, is og krem. Jeg bestilte Sjokoladefondant med is. Vi var enige i at min hovedrett og dessert smakte mye bedre enn hans. 🙂 Servicen var god, de var veldig effektive og nøye der. Anbefaler virkelig dette stedet, dette er første gangen vi er der men absolutt ikke den siste. Gleder meg til neste gang vi skal dit, de hadde mange fristende retter både til middag og lunsj. Jeg så de hadde Gyros på lunsj menyen så det blir nok lunsj der en av de nærmeste dagene.

Mirabel

Vi har virkelig kost oss i kveld. Det er deilig å ha en date med kjæresten på en tirsdag også. Viktig å gjøre hverdagen spesiell, man vet jo tross alt ikke hva tiden bringer eller hvordan neste dag blir. Ta vare på det du har og sett pris på nuet, nyt det til det fulle. Og med det ønsker jeg deg en fortsatt god kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Helgen går mot slutten

Konsert – vi skal på konsert