in

Weird Al Yankovic på Sentrum Scene

OutfitFredag 25.09.15 var vi på Sentrum Scene og så Weird Al Yankovic. Dette må ha vært årets konsert, for et show. Fra start til slutt hoppet Weird Al Yankovic rundt på scenen som en 18 åring på speed. 🙂 Weird Al Yankovic er født i 1959 så han er en voksen mann. Jeg var ikke en så alt for stor fan av Weird Al Yankovic, men etter å ha opplevd hans konsert i går så liker jeg han mye bedre. Bra sanger, bra kostymer og ikke minst knall god komedie.

Dagens outfit ser du til høyre :

Vi startet med pizza og øl på Peppes rett etter jobben før vi tok inn på hotell i nærheten av Youngstorvet. Sykt god pizza, vi bestilte en slik halv/halv. 3 forskjellig kjøttboller, tomat og løk på ene halvdelen. Skinke, pepperoni og Sjampinjong.

Peppes Pizza

Weird Al Yankovic

//bildene er tatt med mobiltelefon så de er litt uklare.

Weird Al Yankovic

Weird Al

Weird Al Yankovic 1

Weird Al 1

Når nest siste sang kom kom også tårene, trodde ikke han kom til å fremføre The Saga Begins da dette er en veldig gammel sang. Jeg elsker den sangen og den teksten, hør for dere selv:

Måtte også ta et bilde av den kjekke bartenderen som serverte oss nok øl under konserten. For deg som lurer på det spurte jeg om jeg fikk lov til å ta et bilde for å legge ut på bloggen min. Han sa ja til det, heldig for oss. 🙂

Bartenderen

Alt i alt en meget vellykket konsert med hotellovernatting, gleder meg masse til neste gang. Neste konsert blir Return og Stage Dolls den 12. desember. Da blir det nok hotell fra fredag til søndag, veldig hyggelig å gå rundt i Oslo og bare kose seg. Kanskje har snøen kommet da, da blir det en spasertur opp Karl Johan der er det veldig romantisk på vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Konsert – vi skal på konsert

Ville karbonader, blant annet…