in

Comfort Hotel Grand Central igjen

Comfort hotel

Konsert igjen i dag. Så lenge det er på en mandag blir det selvsagt hotell igjen. Dette er andre gangen vi er på Comfort Hotel Grand Central. Det er ikke så alt for lenge siden vi var på hotell sist. Jeg bommet skikkelig sist da vi dro på Harry Styles konsert. Han er nok litt for “barnet” for meg. Ikke var det alkoholservering på den konserten heller 😂.

Konserten i dag er i alle fall dødsbra. Det er så lenge siden Jared Leto og hans band Thirty Seconds To Mars har vært her nå. Det var absolutt på tide. De to første gangene de var her med unntak av Hove-festivalen så var de her kun med et års mellomrom.

Hotellrommet vi fikk denne gangen var dritkult. To etasjer faktisk. Første etasje: bad og oppholdsrom med TV. Andre etasje: sovealkove og TV.

Gleder meg til konserten, men aller først litt dolling før vi skal ut å spise. Blir nok pizza og øl i dag, lenge leve vinterkroppen 😅.

Takk for at du leste bloggen min. Trykk liker om du vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurtrening – YouTube

Team Eken, et steg videre