in ,

Kurs i kamerabruk – Canon Speilrefleks

BoboliquesadillaDa mannen min og jeg skulle på kurs i kamerabruk hos Scandinavian Photo i dag rakk vi ikke hjem for å lage middag. Løsningen ble da ut å spise, kan ikke si jeg klager. 🙂

Det ble da til at vi spiste på Opus. Mannen min bestilte Quesadilla og jeg bestilte Boboli med marinert kylling. Maten var veldig god.

 

 

Kurs i kamerabruk

Kurs i kamerabrukVi synes begge det er moro å ta bilder, mannen min og jeg, så når vi kom over kurs i kamerabruk om vårt kamera så tenkte vi – det må vi være med på. På et speilreflekskamera er det mange forskjellige innstillinger som en del ikke bruker i det hele tatt, spesielt jeg, så da å få en innføring i de forskjellige og hvordan bruke de er bare en fordel. Vi skal absolutt på flere kurs etterhvert, synd at neste kurs er fullt alt nå. Har man tatt et kurs så vil man jo gjerne videreutvikle seg også. Det er moro å leke seg litt med kamera, både ta bilder, bli tatt bilder av og leke litt med bildene etterpå i Photoshop. Når det kommer til Photoshop er ikke dette noe jeg har lært meg enda, men mannen min begynner å bli flink. Han har blant annet laget en “colage” av meg som jeg bruker på facebook siden min – blondinebloggen. Ta en titt da vel, og husk å lik min side. 🙂

Det ble en lang dag i dag, nå er det på tide å hoppe i køya vi skal tross alt opp 04:30. God natt og sov godt.

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sommeren ble borte før den rakk å komme.

Kjærestetid i en hektisk hverdag