in

Kjærestetid i en hektisk hverdag

I en hektisk hverdag er det viktig å huske å ha kjærestetid, man må ikke glemme “vi`et” oppi “jeg`et”. For meg er det å ta vare på det mannen min og jeg har er “første pri”, men det er ikke alltid like lett. Denne uken har vi kun 1 frikveld (vet at det å ha “frikveld”er luksus for de fleste) som da er i kveld, så i dag blir det ikke blogginnlegg i kveld. I dag er det forbudt med laptop, pc, Ipad og Iphone etter at vi har kommet hjem fra jobb.

Kjærestetid

Kjærestetid onsdagI dag blir det kjærestetid men pølseform fra Grethe Roede og en film. Vi setter alltid av tid til oss, vi har ikke barn så vi er vant med å ha mye tid til oss. Denne uken er fullt opp med kurs, stall, styremøte og dugnad. Alle dager er opptatt unntatt i dag så da blir det kjærestetid på en onsdag. Må jo si at for oss som kun er to er all tid kjærestetid, men det er lett å sitte med laptop/Iphone/Ipad som gjør at man ikke er fullstendig tilstedeværende. Gleder meg masse til arbeidsdagen er over, jeg elsker “date-night”. Jeg kan ikke presisere nok hvor viktig jeg føler det er å ta vare på det vi har, mannen min er den viktigste støtten jeg har i livet, han er mitt alt, kan ikke tenke meg et liv uten han.

Husk å ta vare på hverandre. Et forhold som ikke pleies er lett for å ryke, jeg synes alt for mange går hver for seg i stedet for å jobbe med forholdet. Et forhold “drifter” seg ikke selv, det er faktisk mye arbeid å ha et godt forhold.

Ønsker deg en fin dag og kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kurs i kamerabruk – Canon Speilrefleks

Høst uten tvil – regn, flom …