in ,

Halloween 2022 – og en oppdatering

Kvikk på Halloween 2022 Uller

Det har gått mye i trening i det siste, da både i stallen og på treningssenteret SATS. Rir så mye jeg kan for både Gunn og Pernille, samt at jeg prøver å få til 4 dager på SATS i uken.

Halloween 2022 på Stall Uller Gård

I fjor så var jeg død prinsesse og Kvikk var bare en rosa hest. I år derimot så ble det sheriff og cowboyhest. Jeg har på meg ola-ridebukse med shaps utenpå, rutete skjorte, ridestøvler og sporer. Halstørkle og egentlig cowboyhatt, men under ridningen så ble det selvfølgelig ridehjelm. Kvikk fikk på seg en fillerye som salunderlag.

Halloween 2022 Kvikk og Tonje

Jeg hadde meldt oss på bomklassen, var nok ca 30 cm høye “hindre”. Det er alt for mange år siden jeg har ridd “sprang” nå, litt teit egentlig. Får se hva det blir til etter hvert, mulig jeg melder oss på bomtime-treninger fremover. Det pleier jo da å være bommer på bakken og små hindre.

Startet med å leie Kvikk litt rundt. Jeg hadde allerede ridd denne dagen, så jeg skulle bare leie han litt rundt og trave gjennom banen. Så skulle Kvikk få fri resten av kvelden.

Leide han nå rundt mens supermann-sangen kom på høyttaleranlegget. Her er det mye bass og musikk som med forskjellige høyder og kraft. Vi gikk forbi den ene høytaleren mens sangen var på sitt meste klimaks. Slik gikk nå det:

Spretten fjording
Hopp og sprett
Spretten fjording 2
Snakk om å være drama-queen
spretten fjording på halloween 2022
Ferdig snart nå
Fjordingen Kvikk
En liten alvorsprat!

Nå er ikke jeg noe glad i hopp og sprett, og selv om jeg gruet meg til å sette meg opp.. så plagde ikke dette meg noe. Jeg var selvsagt glad for at jeg ikke satt på han, men nå gjorde jeg nå ikke det.

Det som gjør at jeg gruer meg litt i slike settinger som dette, er at det er så mye mennesker. Mye mennesker som er høyt og lavt, musikk osv som jeg ikke har helt kontroll over. Nei da, jeg er ikke kontrollfrik, he he.

Etter at jeg snakket litt med Harald som var speaker og som styrte lyden, han skrudde ned musikken litt og passet på at det ikke kom noen “bråe” lyder når vi var rett ved høyttaleren. Opp på hesten og med god hjelp fra Hilde og Gunn så kom jeg i gjennom dette på en fin måte. Vi tok det i skritt og trav.

Halloween 2022 i bilder:

Sprangrytter
Hinder nr 3
Så blid ekvipasje
Dette var hinder nr 1, 7 og 10
Siste hinder og i mål
Siste hinder, vi er i mål.
Så blid rytter
Fornøyd rytter ❤

Så var kostymehoppet Halloween 2022 over for vår del og Kvikk kunne få grøten sin og hvile resten av dagen. Vi hadde tross alt vært på time for Gunn både lørdagen og tidligere på dagen denne søndagen ❤

Kostyme til Uller Open Halloween 2023 er allerede i tankene. Trene masse til da så kanskje jeg tar alt i trav og galopp 😁

Kvikk har alltid vært glad i sprang så det går nok bra. Les mer om det her: Læremester i sprang

Oppdatering Kvikk og Tonje som en ekvipasje

Når det kommer til ridningen har det virkelig begynt å skjedd ting.
Han går på tøylen i alle gangarter. Klarer ikke helt å holde han stabil enda, men det kommer seg. Vi har begynt med skjenkelvikninger også nå i galopp. Dette er veldig moro, men fy så slitsomt.

Jeg prøver å være streng og konsekvent, samtidig som jeg skal være mild og rettferdig. Kvikk er superflink, jobber godt og prøver å gjøre alt jeg ber om.. Det er ikke hans feil at jeg ikke alltid klarer å vise han hva jeg mener godt nok. Fineste Kvikk ❤

SATS

Min kjære mann og jeg har begynt å trene på SATS. Vi prøver å få inn 4 ganger per uke, noe som ikke alltid er like lett. Uansett så har vi startet med faste ukentlig PT-timer (personlig trener). Så hver onsdag klokken 06:00 så blir vi pisket rundt av Selina 🤣

Vi kjøpte like så godt PT i 10 uker med en gang. PT`en vi har er virkelig dyktig. Jeg har alltid tenkt at det er litt flaut, men det er egentlig ganske så motiverende og moro. Hun pirker på teknikk og passer på at vi har et dekkende treningsprogram. Hun sørger også for at vi yter vårt beste og øker kg på manualer og maskiner.

Utover PT-timene deltar vi på løpetimer, og har egentrening i styrke. Det er en deilig følelse å starte dagen på SATS. Godt å være ferdig med treningen før de fleste andre benytter senteret.

PT`en har tidligere drevet mer ridning, noe som virkelig er bra for min del.

Merker godt forskjell nå etter kun 5 uker. 5 ganger igjen. Planen er å booke ytterligere 10 timer etter nyttår. Spennende å se hvordan formen er etter dette.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lydtett ørehette til hest

Lydtett ørehette til hest – hvorfor bruke det?

Klippekort på Bjerke Dyrehospital

Klippekort på Bjerke Dyrehospital