in ,

Trening og diett, alltid like lett?

Da var det onsdag som også blir kalt lille lørdag, det betyr at helgen nærmer seg. Etter sist helg med festival både fredag og lørdag kjenner jeg at det skal bli godt med helg igjen, en stille og rolig helg. Jeg har slitt med feber siden søndag, ble ganske kaldt utover kvelden på fredag, lørdag hadde jeg lært og hadde med meg varmere klær.

Grunnet småfeber og at jeg rett og slett er sliten har det ikke blitt noe trening enda denne uken, det vil si at vi har gått glipp av 2 spinningstimer. Det sies jo at man skal lytte til kroppen og ta hensyn til den, så spinningen får vente til neste uke. Noen ganger føles det ut som om det alltid skal komme noe i veien for treningen, det er da lett å skeie ut med “dietten” også. Når det gjelder “dietten” jeg går på så er dette Grethe Roede mat, heldigvis er dette super god mat så det er lett og holde seg til den. Vi har ikke spist godteri eller usunn mat på snart 2 uker nå. Det er ikke lett å ikke kunne ta en sjokolade, japp og kvikklunsj er min svakhet.

Trening

meg 06.12.2008Planen når det kommer til trening er at vi skal trene spinning 2 ganger i uken, 1-2 styrketrening, samt at jeg er i stallen 1-3 ganger i uken. Håper at jeg har nådd målet mitt ved juletider, men dette vil tiden vise. 🙂 Det er jo lov å håpe. 🙂

Bildet på forsiden er bilde av meg 06.12.2008, målet mitt er å komme tilbake til den formen. 🙂

Støvler, treningPå grunn av regnværet som var i går og at det er spådd det samme i dag ble det på med regnfrakken og på med gummistøvlene. Det var skikkelig høstvær på vei til jobb, kaldt og vindfullt. Jeg er stygt redd for at sommeren nå er over for denne gangen. Håper bare at vi får en vakker høst og at vinteren lar vente på seg en god stund til. Og når vinteren kommer håper jeg vi får en ordentlig hvit og fin vinter slik som bildet nedenfor.

 

winter-wonderland

 

 

Med dette bilde ønsker jeg deg en fin kveld.

Ikke glem å lik min side på facebook 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Outfit – jobb og privat

Ekte eller fake hår? Hva tror du?