in ,

Egentid og fri på en onsdag

Dette var uken vi skulle ta opp treningen igjen og komme i form. Spinning mandagen var booket, men med hodepine og kvalme ble den avbooket. Formen er fortsatt dårlig og hodepinen har ikke gitt seg. Tror hodepinen kommer fra musklene i nakken og skuldrene. Kjæresten min blir nok ansatt som massør i dag og krysser fingrene for at hodepinen blir borte før julebordet. Apropos julebord. Jeg hadde helt glemt at håret mitt trengte en “liten” oppfriskning. Så i dag ble det egentid og fri. Ringte frisøren på mandag og fikk time i dag klokken 09. Deilig med litt egentid hos frisøren. Skravle og drikke kaffe mens håret blir tatt godt vare på. Jeg har nå hatt samme frisør i ca 10 år, håper jeg aldri behøver å bytte. Jeg ble kjempe fornøyd med fargen og fletten jeg fikk. 🙂 Så nå er i det minste hår og kjole i orden til julebordet. Mangler kun alt annet nå da. Med alt annet mener jeg å finne ut sminke, sko, smykker og hva slags drikke jeg skal ta med. 🙂 Har planlagt litt egentid på julebordet også, egentid og spa på hytta før julemiddagen med litt godt i glasset.

Egentid hos frisøren

Egentid

SolariumJeg hentet mannen min når han var ferdig på jobb så dro vi for å ta litt solarium. Ble rommet for to. Må ha litt påfyll av D-vitaminer nå i denne mørke årstiden. Drømmer meg bort til varmere strøk, men det blir nok ikke noe av det i år. Kanskje det blir en liten uke i starten av 2016. Ønsker meg tilbake til Hellas, elsker den greske maten og menneskene. Lengter tilbake til cruiselivet også. Jeg regner med at 2016 kommer til å bli et meget spennende år. 2016 er året alle nyttårsforsetter holdes og blir gjennomført, jeg har nesten holdt alle nyttårsforsetter for i år. 🙂

På menyen i dag står Lasagne, salat og brød. Håper det blir igjen noe så jeg kan ta med restene på jobb i morgen. I morgen er det forøvrig ridning igjen, da er det gymnastikkhopping som står på agendaen, gleder meg masse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Privattime med Vesla og Krumme på fôr

Julebord 2015 er over