in ,

Solblekede øyenbryn, nei takk

I dag har vært som mange dager,  8 timer på jobb. Frokosten i dag ble en grapefrukt, til lunsj ble det 1 beger 0% yoghurt og et lite beger blåbær. Til middag ble det mat fra Godt Levert og Grete Roede. Før middag ble det en liten tur i stallen, der hilste jeg på Fjordningen Kvikk og new forest ponnien Ikea. De andre hestene stod ute på beite. Begynner å få skikkelige abstinenser nå og lengter virkelig til rideskoleoppstart igjen. 2 mnd sommerferie uten hest er nå litt vel mye.

Beaty Lifestyle

Etter ferien med masse sol blir huden brun mens håret blekner. Så etter timer med soling har dette resultert i solblekede øyenbryn. Turen gikk da til Beaty Lifestyle Klinikk & Butikk på Flatebysenteret, Bakkehagen 14 – 1911 Flateby. Jeg hadde i dag time for å få formet og farget øyenbrynene, hos Liss. Om jeg måtte valgt kun 1 ting å fikse på, utseendemessing, mener jeg at det for min del måtte blitt øyenbrynene. Brynene rammer liksom inn øynene og fremhever de. Så om brynene er fine så er det så lite som skal til ellers synes nå jeg.

Solblekede øyenbryn

Først farger Liss øyenbrynene mine med en farge som passer meg, denne gangen måtte de farges 2 ganger så solblekede var de. Hun bruker så varm wox for å forme de. Må si at jeg alltid har blitt strålene fornøyd, bestilte like godt ny time med en gang. Deilig å bruke litt tid på seg selv, alle fortjener lSolblekede øyenbryn, nei takkitt egentid i blant. Det er alltid hyggelig å komme til Liss og Beaty Lifestyle Klinikk & Butikk, praten sitter løst og servicen er god. Liss som driver klinikken har virkelig øye for det naturlige, hun passer på at det ser naturlig fint ut. Anbefales virkelig. Dette er forøvrig både en klinikk og butikk som selger blant annet klær og kosmetikk, men dette kommer jeg nok tilbake ved en senere anledning.

//Behandlingen er sponset av:

IMG_5933

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min kjære hobby

Godt levert – Grete Roede uke 33