in ,

Min kjære hobby

Jeg startet å ri når jeg var en 9-10 år gammel, kun sporadisk. Når jeg ble rundt 12 år var jeg med på noen ridekurs. Da det å ri var dyrt ble det til at jeg jobbet i stallen for å kunne ri i helgene, jeg møkket og var leier for de mindre barna så det var ikke så mye jobb akkurat, ingenting er å anse som jobb når man koser seg. Jeg red stort sett late fjordinger eller late islandshester. Jeg husker jeg fikk lov å dra på rideleir sammen med ei venninne. Hennes mor sydde skinn på buksen min slik at jeg hadde ridebukse, det var stor stas. Jeg oppdaget så gutter og sluttet å ri, mens min venninne dro til England og studerte noe innen hest. Hun fortsatte med hest og driver fortsatt med hest. Hun har 2 hester og konkurrerer i de høyere klasser.

Min kjære hobby – Hest

Air-Raqis11. juli 2012 tok jeg opp ridningen igjen 17-18 år siden jeg sluttet. På privattime hos Stall- Z fikk jeg ri Ar-Raqis, en flueskimlet fullblods-araber vallak på ca 148 cm, født 2004. Kjempe snill. Ble noen få timer på denne karen før jeg startet å ri på rideskole fast 1 gang i uken fra august 2013.  Januar 2015 fikk jeg min første hest på fôr. ♥ Kahala (Kalaha) 50% fullblod og 50% araber. 148 cm mkh. Født 2003

Kahala

 

Da Kahala nå er på nye eventyr har jeg leitet etter ny hest jeg kan ha på fôr, dette er ikke så enkelt når man ikke ønsker hest på helfôr. Jeg ønsker en hest jeg kan ri fast annenhver helg samt en dag i uken på privattimer, viste seg å være vanskelig å få til!

Jeg har nå funnet en liten løsning mens jeg leter videre. Jeg har fått Knotten på fôr annenhver fredag, det betyr mindre tid i stallen og mindre bruk av penger.

 

Knotten

 

Min kjære hobby “koster litt” og min store drøm er egen hest. Pengene jeg sparer på privattimer osv settes på bankkontoen til jeg finner drømmehesten. Jeg har ikke dårlig tid så i mellomtiden skal jeg kose meg med Knotten, han er kjempe fin.

 

Rideskolestevne 40 cm

 

 

 

 

 

 

 

Hobby - Rideskolestevne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Så liten og søt

Solblekede øyenbryn, nei takk