in

En helt vanlig helg – eller

Fredag tenkte jeg “godt det er helg”. Når man har mye man skal gjøre bare det blir helg så pleier helgen å forsvinne før man rekker å tenke seg om. Slik ble det denne helgen. Rakk nesten ikke å blunke før den var over.

Noe jeg ikke liker i helgene er å våkne tidligere enn jeg skulle ha gjort. Dette gjorde jeg selvfølgelig både lørdag og søndag.  Når man endelig kan sove lenger enn vanlig er kroppen innstilt på en egen alarm.

Fredag
Fredagen startet med masse kø hjem fra jobb. Kollisjoner flere steder gjorde at det var unormalt mye kø hjem. Det var kø fra jeg reiste fra jobb til jeg omtrent var hjemme. Mannen min tok bussen hjem i stedet for å vente på meg, hadde han ventet måtte han ha stått der lenge. Når jeg kom hjem var middagen nesten klar. Fiskegrateng, potet og gulrot. Nam. 🙂 Etter middag var det bare å begynne å male.

Lørdag 
helg-kvikkLørdagen skulle jeg tidlig i stallen så jeg satt klokken på å ringe, men å våkne 1 time før jeg må opp når klokken skal ringe 08:15 fordi jeg må på do.. ja da blir jeg litt blæh. Nå setter jeg klokken alltid til å ringe tidligere enn jeg må fordi jeg ikke liker å stresse på morgenen. Lørdagen startet med nytraktet kaffe, nyheter på nett og One Diriction på Ipaden. Grunnen til at jeg skulle tidlig i stallen var at jeg har meldt meg på Mounted Games ridekurs. Morsomt som bare det. Skulle fått filmet det en gang. Kommer forresten en liten vlogg om hest bare jeg får surra meg til å gjøre den ferdig. Det å redigere og lage en vlogg tar utrolig lang tid. Tilbake til Mounted Games, i dag skulle vi prøve å hoppe på hesten i farten. Da skal du løpe ved siden av hesten for så å hoppe opp på hesteryggen. Jeg stod over denne øvelsen denne gangen. Øvelsene vi hadde var “flag”, “kopper” og et par til som jeg ikke vet navnet på. Kvikk tok alt veldig bra, nå må jeg si han tar alt bra uansett hva det måtte være. Jeg er helt objektiv når jeg snakker om min egen hest altså. 🙂
Etter stallen var det hjem og spise litt før vi startet med å male igjen. Nesten hele lørdagen gikk med til å male med unntak av tiden i stallen og pausen vi tok for å spise middag. Kyllingfilet med spekeskinke, pasta, cottage cheese, tomat og agurk. Avsluttet med en film klokken 21. Dårlig film. Forventet en god Bruce Willis film, så hadde han kun en liten bi-rolle.

Søndag
Våknet tidlig i dag også. Veldig kjedelig for jeg kjenner at jeg skulle trengt et par timer søvn til, men kan vel sove neste helg vel. 🙂 Dagen i dag startet nesten likt som lørdagen gjorde. Et par kopper nytraktet kaffe så var det bare å begynne å male igjen. Håper å bli ferdig med mesteparten av malejobben i dag. Jeg liker å male, men nå er det 3. dagen på rad. Når man maler bruker man muskler man vanligvis ikke pleier å bruke så litt støl og stiv blir man. Hmm kanskje det er alderen det. 🙂 Til middag i dag var det fårikål, nesten et år siden sist. Nå som høsten er her passer det bra med fårikål. Middagen var god, masse igjen. Det fine med fårikål er at den er enda bedre dagen derpå.

Sitter nå i sofaen, ser på LSK og blogger litt. Viktig kamp, men er ikke sikker på om gutta skjønner dette.

Når det går for lang tid mellom hvert innlegg blir det alltid en alvorsprat fra en av mine trofaste lesere. Jeanette, jeg skal prøve å  skjerpe meg 🙂 Hyggelig at du følger bloggen min (og andre).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lenge siden siste blogginnlegg nå

18 år med den beste – halve livet mitt