in ,

Så liten og søt

Etter 3 uker ferie er det å stå opp en mandags-morgen veldig vanskelig, men selv om jeg kunne tenkt meg å sove lenge i dag – i det minste til klokken ringte 05:30 så våknet jeg en time før og fikk ikke sove igjen, og det på en mandag. Får man ikke sove er det bare å stå opp og begynne å gjøre seg klar. Sette på kaffe, ta en dusj, fikse hår og makeup for så å sette seg ned og lese diverse nyheter på Ipaden.

Så helle resten av kaffen over på to kopper, en termokopp som skal bli med på jobb og en kopp som nytes i bilen. Bilen parkeres for så å ta toget så til slutt t-banen. Høres nok tungvint ut men kollektivt er ikke så ille, denne tiden av året. Når snøen kommer blir det en annen sak.

Så liten og søt

Nero og megSamsonJeg tenkte at dette kom til å bli en seig dag, men når jeg kom på jobb og fikk se denne lille hunden, så liten og søt, ble dagen brått mye bedre. Bitte lille gutten. Det var veldig uvant å kose med denne lille skapningen, hele hunden er like stor som hodet til vår kjære Nero som vi måtte la slippe 18.11.14. Nero var en liten schæfergutt på rundt 60 kg. Savnet etter han er fortsatt veldig stort, går ikke en dag uten at han er i tankene mine. Tror ikke vi kommer til å anskaffe oss en ny hund på veldig lenge, vil si aldri, men skal aldri si aldri.

 

liten og søt NeroForsidebilde er av Nero når han kun er ca 10 uker gammel, her er han så liten og søt. her er et til av Nero når han er bitteliten.

Nå skal resten av mandagen nytes med kaffe og en god bok, Sirilie gentlemen søkes av Karin Brunk Holmqvist.  Jeg har allerede lest potensgiverne og rapsgubbene av samme forfatter, lo så jeg gråt til tider. Disse bøkene anbefales virkelig.

Ønsker deg en riktig god mandagskveld!

Vakre Nero

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Søndag, tilbake til hverdagen i morgen

Min kjære hobby