in ,

Norge tåler ikke regnvær

Norge og regn.

Skulle tro at Norge var vant med masse regn og storm nå, men neida det er de ikke. I dag har det virkelig bøttet ned. Må si at det her i Norge har regnet alt for mye i det siste. Når jeg hastet fra jobben for å rekke t-banen så var denne 3 minutter forsinket, dette vil si at jeg da hadde 2 minutter på å rekke toget jeg vanligvis skal ta. Jeg tenkte at det må da være mulig så jeg var fullstendig innstilt på å rekke denne. Når jeg gikk av t-banen på Jernbanetorget og skulle gå inn i delen for Sentralbanestasjonen og der alle togene er møtte dette meg:

Norge tåler ikke regn

Inngangen var sperret grunnet oversvømmelse, bare for et par dager siden var det lagt ut norgespaller grunnet kloakk som kom opp. I dag måtte jeg da gå ut og rundt og rakk akkurat et tog som gikk 10 minutter senere en det jeg skulle tatt. Folk blir ikke akkurat blide når slikt som dette hender midt i rushen.

Roeckl

Rideskole i dag

Gudskjelov for meg skulle jeg i dag på rideskolen. Jeg fikk Vesla i dag også, elsker det ponnitrollet. Jeg selv synes da det går kjempe bra uansett hva vi skal gjøre nå, ikke misforstå vi er ikke perfekte men vi gjør vårt beste begge to. 🙂 Kan bare bli bedre og bedre dette her. Jeg fikk også prøvd mine nye ridehansker i dag, jeg har kjøpt et par ridehansker av merke Roeckl, dette må være de beste hanskene jeg noengang har brukt. Må bestille et par til i hvite tenker jeg så jeg har å bruke til stevner om jeg skal på det.

I morgen etter jobb og 2-3 timer på lørdag blir kos i stallen med Vesla, dette blir første fôrhelg uten instruktør. Gleder meg masse, dette kommer til å gå kjempe fint. 🙂

 

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god kveld videre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Oppdatering fra meg

Sunne middagstips fra meg