in ,

Søndag, tilbake til hverdagen i morgen

Da var 3 uker ferie over for denne gangen. Vi startet ferien med hyttetur og markedsdag på Dølmotunet før turen gikk videre til cruise i Middelhavet med Allure of the Seas.  Etter cruiset ble det igjen et par dager på hytta før ferien ble avsluttet hjemme med litt hagearbeid, grilling og total avslapping.

Er alt i alt fornøyd med ferien, skulle bare ønske det hadde vært litt bedre vær her hjemme og på hytta, det har nesten ikke gjort noe annet en å regne. Har alt begynt å tenke på neste års sommerferie, mulig det blir en liten ferie før dette også. newlove

Jeg har så lyst til å ta en weekend i Paris, vi mellomlandet i Paris på vei hjem fra cruiset. Grunnet store forsinkelser i Roma grunnet strømstans fikk vi ikke tid til noe i det hele tatt i Paris, vi måtte bare haste videre fra den ene gaten til den andre. Så jeg tenker en romantisk tur til Paris blir bra, kyss ved Eiffeltårnet er jo da et must.

Søndag

I morgen er det mandag og tilbake til hverdagen, dsøndag, ah shit mandaget er litt deilig også. Vi har kost oss mye denne ferien så vekten er ikke slik den burde vært (den var dessverre ikke det før vi startet ferien heller), skal bli deilig å komme i faste rutiner igjen. I morgen får vi leveranse fra Godt Levert igjen, vi har valgt Grete Roede menyen da vi begge har noen kg for mye. Så av helsemessige årsaker blir det et noe strengt kosthold og trening en tid fremover. Grunnet forkjølelse i huset blir det å vente med oppstart av trening en uke til. Krysser fingrene for at jeg når mine mål og finner en balanse som gjør at kosthold – trening – ferie harmonerer. Tips tas i mot med takk!

Selv om det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen så er det fortsatt søndag i dag som betyr at mandagen nærmer seg med stormskritt, dette gjør alltid at søndag er litt stressende 😉

IMG_1285Vet ikke om dere husker jeg fortalte om et par som tok et bilde av oss i dag 5 på cruiset, uansett jeg syntes dette bildet var så fint at jeg bestilte 30×40 lerretbilde av dette. Bildet har nå kommet opp på veggen, må si jeg synes lerret er ganske stilig.

Som sagt så er det søndag og jobb i morgen. 3 uker ferie betyr alltid at jeg ikke kommer til å få sove så mye til i morgen, alltid redd for å forsove meg første dagen. En annen ulempe med at vi har hatt 3 uker ferie som vi har tilbragt sammen 24 timer i døgnet er at jeg kommer savne kjæresten min, vi er ganske så knyttet til hverandre.

Ønsker deg en riktig god søndag og uke!

Never-Give-Up

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lørdagskos med sol

Så liten og søt