in ,

Rideskole – Fortuna Rideklubb

Hesten jeg falt av

Rideskole

Torsdag og rideskole som vanlig. I dag ble det sprang og banehopping. Moro var det. Når det er sprang så er det søteste Knotten jeg får ri. Før likte jeg ikke å galoppere over hindrene, jeg følte liksom at jeg ikke hadde kontroll da. Nå kan jeg godt galoppere en hel bane, det gir en bedre rytme på en måte. Det er bare litt vanskelig å holde galoppen på Knotten, men med en pisk i hånda så kvikner han da til. Trenger aldri bruke pisken, det holder i massevis å bare ha den der. Vi hoppet vel en bane på ca 40 cm i dag. Gleder meg til litt høyere hindre, 60 cm før juleferie hadde vært noe. 🙂 Litt rart når jeg tenker over det, jeg pleide å hate sprangen. Fikk vondt i magen og ville helst ikke.

Sist rideskole-stevne i sprang deltok jeg i klassen 40 cm og tenkte da at neste gang skal jeg hoppe 60 cm. Det er bare det at neste rideskole-stevne er på samme dag som jeg skal på julebord. Og i og med at vi skal på overnatting på et høyfjellshotell får jeg ikke deltatt på rideskole-stevnet i sprang. 🙁 Kan jo krysse fingrene for at julebordet på en eller annen merkelig måte skulle bli avlyst og flyttet til helgen før eller etter. 🙂 Det kommer nok flere stevner i løpet av våren, og da skal jeg delta jeg også. 🙂

Å delta på stevner som rideskolen arrangerer er noe av det morsomste jeg vet. Det er alltid meg og barna som deltar. 🙂 Tror de yngste er rundt 7 så opp til 13-14, også er det meg.

Her er noen bilder fra siste stevnet jeg deltok på, må si jeg har blitt flinkere i sprangen etter dette. Fine Knotten.

Rideskole stevne

Rideskolestevne 40 cm

Her er et bilde fra første rideskolestevne i sprang, Vesla den gangen.

Valget, Vesla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Vinteren – Hvor er du?

En merkelig tid -terror, dødsfall, innbrudd