in

Hest på fôr! Fôrhest

Siden januar 2015 har jeg hatt Kahala på fôr. Søte gode Kahala skal nå være med ei av jentene i stallen og være fôr-hesten hennes på videregående fra høsten av. 

Kahala

Fôrhest

Det føles vemodig å ikke skulle ri han lenger, jeg har ridd han fast vært torsdag i rideskolen og fredag og lørdag annenhver helg. Ridd han på timer for Vivian og for EB. Vi har hatt mye moro sammen. Jeg har lært mye mens han har vært min fôr-hest. Gruer meg til torsdag 18.06.15, dette er siste rideskoletime før sommerferien og siste gang jeg rir Kahala. Blir mye gulerøtter denne dagen 🙂 Kommer savne han masse <3

I og med at Kahala nå blir borte er tiden inne for å finne ny hest til å ha på fôr. Min forrige ridelærer har en hest hun trenger fôrrytter på. En kjempe på 180 mkh, utrolig vakker, og snill som dagen er lang. Ingen ting er avklart enda, men gud så spennende. Jo mer jeg tenker på muligheten for å ha akkurat den hesten på fôr jo mer sommerfugler får jeg i maven og blir som et lite barn igjen. La meg forklare, et av mine mål og ønsker er å ri en stor hest,  altså ikke ponni. Kahala er en makset kat 1 ponni. Denne hesten er egentlig alt jeg har drømt om å ri.

Jeg ønsker selvfølgelig å eie egen hest, men føler meg ikke 100 % klar til å eie en hest akkurat nå, vil ha litt mer erfaring før jeg skal ha ansvaret helt alene. Hadde funnet en hest jeg er ganske sikker på vil passe meg, men om det er slik at jeg får lov til å være fôrrytter til denne hesten så venter jeg en god stund til. Jeg ønsker meg en hest på fôr som jeg kan ri på dressurtreninger innimellom, både for Vivian og EB, gjerne flere etterhvert også., ønsker også muligheten og starte på stevner. Dette er slike ting som blir litt vanskelig med å ha en skolehest på fôr.

Tror det kan bli en kjempe spennende tid fremover om alt klaffer og blir som man ønsker. girl-smiley-in-love

Romero

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Blondinebloggeren

En sommer uten hest?