in

En annerledes hverdag – positivt eller negativt?

Etter at jeg kjøpte Kvikk ble det en ganske så annerledes hverdag. Foruten mannen min så kommer Kvikk i første rekke. Skole og alt annet kommer til sist. 1 1/2 mnd igjen til eksamen og jeg henger vel litt etter kan du si, men jeg skal klare det. Teoretisk er det faktisk mulig å få inn minimum 3 studietimer hver dag, litt verre i praksisen. Rart med det, men det er alltid noe som kommer i veien. Mannen min og jeg er veldig flink til å “prate bort” tiden. Vi begynner å snakke om et interessant evne og plutselig har kvelden gått. Skulle ikke tro at vi hadde så mye å snakke om etter 17 år og 6 mnd.

Kvikk - hverdagJeg forteller ofte hvor fantastisk Kvikk er. Han må oppleves for at man skal kunne forstå helt hvor fantastisk han er. Min mor som aldri har ridd i hele sitt liv red for første gang nå på lørdagen. Hun skulle kun skritte litt mens jeg leide henne, men ente opp med å trave både i lettridning og arbeidstrav. På slutten red hun alene uten at jeg leide henne. Nevøen min på 13 var også med, han vært med meg tidligere og ridd litt tidligere. Han tar dette lekende lett. Moro og se på de begge to. Og igjen Kvikk er jo bare fantastisk. En matmons og kosegris. 29. mai 2016 skal vi delta på dressurstevne og jeg vurdere sterkt sprangstevne som er den 24. april 2016. Om jeg blir med på sprangstevne blir dette igjen da i 40 cm, synd de ikke kjører 50 cm. 60 cm virker så veldig høyt.

Hverdag

Hverdagen vår består nå av jobb, skole, hest, drone og styreverv samtidig som vi skal prøve å være litt sosiale. I ukedagene er det slik at med en gang vi kommer hjem fra jobb er det å lage middag, slik er det 4 av 5 dager. Fredager er det rett i stallen mens mannen min lager middag til jeg kommer hjem. Etter middag er det skole og ridning. På torsdager har jeg dressurtime klokken 21, dette er en time jeg ikke kan være foruten selv om jeg ofte ikke kommer i seng før midnatt disse dagene. For mange er det normalt å legge seg etter midnatt, men for meg blir ikke dette nok søvn når jeg må opp igjen 05:30. Jeg trenger minimum 8 timer søvn, jeg er nok litt bortskjemt med søvn. Prøvde å venne meg til mindre søvn, men det gikk dårlig. I helgene er jeg alt fra 2-5 timer i stallen. Det å være i stallen er koselig, hyggelige mennesker og veldig sosialt. Og det er alltid noe å gjøre i stallen, enten med min egen hest og boks eller med annet rundt om i stallen. Så tiden går fort når man er der.

SRD370Min mann har som tidligere nevnt kjøpt seg drone, men det er ikke bare bare og kjøre denne. Om det regner, blåser mye, er grått og trist er det ikke noe særlig å kjøre. Vet om en som gleder seg til sommeren med lange lyse kvelder. Krysser fingrene for at det blir en varm og fin sommer så han får mange fine kvelder med dronekjøring. Jeg synes det er hyggelig at han har funnet seg en hobby. Ikke bare at han har funnet en hobby, men det er en ganske så kul hobby. Å kjøre drone er ganske så morsomt.

Tilbake igjen til overskriften. En annerledes hverdag – positivt eller negativt? Etter at jeg kjøpte Kvikk har vi fått en annerledes hverdag. Hverdagen har blitt mye mer hektisk og jeg “må” i stallen 4 dager i uken samt alle røde dager, men jeg angre ikke et sekund på at jeg kjøpte Kvikk. Dette er en ganske så annerledes hverdag kontra at jeg tidligere kun var i stallen hver torsdag og annenhver fredag og lørdag. Gleder meg masse til fremtiden. Livet blir bare bedre og bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fremskritt som virkelig styrker selvtilitten

Kvikk rideskolestevne desember 2013

Spennende tid fremover – hestedilla