in

En sommer uten hest?

Sommer

Rideskolen er over for denne gangen, rideskolehestene er kjørt på sommerbeite. Kahala eller Kalaha som han egentlig heter kjøres på sommerbeite de nærmeste dagene. Da det nå er sommer og sommerferie vil det si at det blir pause fra hest  frem til rideskolen starter opp igjen uke 34.

Jeg var å hilste på denne kjempen jeg håpet jeg skulle ha på fôr, men han blir for stor for meg. Føler meg alt for usikker til å hoppe fra 147 mkh til 180 i mkh. Jeg får heller finne en mellomting tror jeg. Jeg ønsker en læremester som ikke finnes skvetten og som ikke har noen merkbare unoter, som jeg kan ha på fôr ca annenhver helg og 1 fast dag i uken. Ønsker en jeg kan ri dressur med på timer for trener og egentrening, kanskje litt bomtrening, og litt tur.

Det har vært mye hest nå i det siste, time for Vivian, EB, egentrening, arrangere stevner, runderidning 17 mai, rideskolestevne og sommeravslutning i stallen. Noen dager har jeg vært i stallen 1 time, mens andre 12-13 timer. Det er moro og jeg trives i stallen, men det kan ikke bli så mye hele tiden 🙂 Er kanskje greit med en liten pause nå?

 

Kalaha, sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hest på fôr! Fôrhest

Eidsvoll-Oslo 2015