in ,

Makeup på budsjett får du hos …

//annonse

Alle vet at makeup kan være dyrt, og de fleste tror at man må betale mye for at det skal være god kvalitet på makeup. Jeg har nå testet makeup som de aller fleste vil ha råd til å kjøpe.

Denne gangen har jeg testet makeup for Beauty Lifestyle Klinikken. Jeg har testet maskara, eyeliner pen, eyeliner pencil og bronzing pearls fra ROYAL, samt øyenskygge fra Lubeler og mineralpudder fra “Mineral hygienics”.

LCN nail polishLCNJeg har også testet neglfilen fra ROYAL og en negllakk fra LCN. Fargen på negllakken er “blue oasis”, stilig farge må jeg si. Neglfilen var god å bruke og ikke “sløv” slik jeg har opplevd andre er. Negllakken var heldekkende og det holdt med et strøk som er veldig positivt. Negllakken tørket også fort. Så har du dårlig tid så rekker du fint å bli neglfin uansett hva du skal.

 

Makeup

Makeup Royal

ROYAL bronzing pearls
ROYAL bronzing pearlsMed ROYAL bronzing pearls får du den “solbrune looken” hele året. Jeg brukte ROYAL bronzing pearls på mannekengoppvisning, den satt godt selv om det var varmt og jeg svettet. Den er lett å påføre og man kjenner ikke at man har den på. Denne koster kun 89 kroner, det er sykt billig for god kvalitet.

 

 

Jeg testet først den lilla øyenskyggen fra Lubeler, Royal lashed out dramatic eyes black maskara, Royal lashed out dramatic black eyeliner pencil og Mineral hygienics mineralpudder.

Lubeler Lilla (1)

Jeg prøvde så den bruntonede øyenskyggen fra Lubeler, Royal lashed out dramatic eyes black maskara, Royal lashed out black felt tip eyeliner pen og Mineral hygienics mineralpudder.

brun

Dette er kvalitets makeup til en ekstremt billig pris. For eksempel får du Lubeler palett i 6 farger til den nette prisen av 49 kroner, ROYAL bronzing pearls fås til 89 kroner og Royal lashed out dramatic eyes black maskara får du til den nette prisen av 79 kroner. Denne makeupen får du kjøpt hos Beauty Lifestyle Klinikken på Flatebysenteret.

Jeg har sensitiv hud og øyne, av den grunn kan jeg kun bruke allergivennlig makeup. Denne makeupen likte jeg veldig godt og vet at jeg ikke behøver å bruke mye penger på min makeup heretter. Penger spart er penger tjent. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sunn og god mat fra Grethe Roede

Carpe diem, grip dagen …