in

Valentine – helgekos

Helgekos - valentine

Det er ikke noen hemmelighet at mannen min og meg selv liker å reise bort i helgene, altså litt helgekos må til selv i denne korona tiden. Vi bruker munnbind, spriter oss “hele tiden” og holder en 2 meters avstand fra andre. 

Helgekos på The Hub – Oslo

Vi har vært på The Hub tidligere, vi feiret vår 13 års bryllupsdag her, blondebryllup. Dette hotellet er forholdsvis ganske nytt så det er fint og fresht.  

Helgekos på The Hub

Vi fikk et nydelig hjørnerom med en flott seng. Badekåper og tøfler lå på sengen. Rommet pleier ikke å være så viktig, men i disse pandemi tidene så er rommet veldig viktig da vi kommer til å være mest på rommet. Det er viktig å være forsiktig!

Fredag spiste vi en deilig middag på The Hub Bar, vi var faktisk alene i restauranten noe som faktisk var ganske deilig. Kelnerne brukte munnbind og de brukte håndsprit jevnlig. 

Middag på The Hub Bar

Akkurat passe mengde med mat. Vi koste oss med en kopp kaffe og litt sjekk av Facebook og snap etter maten 🤣

Lørdagskos

Sengen var fantastisk god. Lenge siden jeg har sovet så godt. Vi startet lørdagen med frokost før vi gikk ut i det fine været. Deilig å få påfyll av litt D-vitaminer igjen. Før vi ante det så hadde vi gått i over 70 minutter. Tiden flyr når man er i godt selskap 🥰

Vi kom over denne fine skulpturen på Aker Brygge 😃

Kunstverk på Aker Brygge

Lørdagsdate

På med finstasen og selvsagt de fine matchende munnbindene 🥰

Helgekos - valentinesdate

Vi spiste på The Hub Bar lørdagen også. Det er ikke så mye annet åpent, men maten er god og her på hotellet er de veldig nøye med håndsprit og masker. Hyggelig å gå på date, men ingen av oss er spesielt interesserte i å bli smittet. Veldig greit å da kunne føle seg trygg og ivaretatt. 

I og med at det var lørdag og vi tok valentinesdaten på forskudd ble det en 3-retters middag. 

Helgekos - forrett

Helgekos - hovedrett

Helgekos - dessert

Søndag

I dag reiser vi hjem. Mor har passet Håkki denne helgen. I og med at mamma er vår nærkontakt så blir det hjemmelaget pizza og fastelavensboller med henne i dag. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tannsjekk på hest

Tannsjekk av hest

Endelig ekte progresjon