in ,

Det går nå fremover ❤

Fineste fjordingen - Sperre

Jeg må si at jeg synes det går fremover med ridningen igjen. Det har nok mye å si at Kvikk stort sett er en stjerne for tiden og at jeg egentlig er ganske så avslappet for tiden. 

Kvikk har blitt tynn

Han har fått 8 kg høy, litt over en liter diamant, en halv liter luserne, vitaminer og salt per dag. Nå har han blitt litt tynn så jeg har foreløpig økt med 1 kg høy til om dagen. Salen hans ligger ikke noe godt lenger så jeg har prøvd forskjellige type padd. Padden jeg hadde fungerte ikke i det hele tatt, men en padd jeg fikk låne som koster 2500 kr ny.. jo den fungerte veldig godt 🙄

Pad fra Horze

Ogilvy pad fungerte veldig bra 👇

Ogilvy pad

Det kommer en salmaker til stallen snart så hun får ta en titt på salen så det ikke er noe galt med den. Vil tro det er ca 3 1/2 år siden den ble sjekket sist. 

Hopp og sprett

I dag ble det litt hopp og sprett. Vi galopperte på høyre hånd og Kvikk kastet seg ut mot venstre etterfulgt av et par bukk. Kan ikke huske sist han var så “ille”. Denne gangen bare lo jeg, det var ganske moro faktisk. Litt rodeo i hverdagen 🤣 Kvikk ble så rar når han skjønte at jeg ikke lot meg vippe av pinnen og at han heller måtte jobbe. Jeg fattet galopp igjen, men denne gangen drev jeg på han så han virkelig måtte jobbe. 

Det går fremover

For en mestringsfølelse det er når man gjør alt riktig i en slik situasjon, også så moro når han ble rar og ikke helt skjønte hva som skjedde. Hun ler, hun vil fortsatt galoppere og jeg må løpe fort 🤣  For en rar ponni jeg har 🥰 I og med at jeg syntes dette var ganske så moro og at jeg galopperte masse etterpå så må jeg virkelig si at det går fremover nå 🥰

Fikk du med deg forrige blogginnlegget mitt? 

“hvorfor må man ri for instruktør”

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurrytter

Hvorfor “må” man ri for instruktør?

Bomtime med ponnitrollet