in

Kvikk kan ris

I dag 16.07.20 var første gang Kvikk kunne ris igjen. Jeg har ikke ridd han siden 27. mai 2020. Det er nå da 7 uker siden operasjonen. 

Kvikk kunne ris

Kvikk stod helt stille og det så ut som om han koste seg masse når jeg striglet han og salte opp. Han gikk å smilte hele veien til ridehuset. Han stod helt stille på stallgangen slik at jeg fikk tatt bilde av han. Verdens beste Kvikk. Han virket så glad for å kunne gjøre litt mer igjen 🥰

Fjording kan ris igjen

Det var så rart å ri Kvikk igjen. Han er så liten og han går så sakte. Nå har jeg blitt vandt til å ri Cisco som har en mankehøyde på 169 og veldig store steg kontra Kvikk sine 148 og veldig små steg. 

Kvikk kunne ris igjen

Nå var det ikke så mye jeg kunne ri han og det var ikke mye Kvikk orket, men det er veldig deilig at han kan ris igjen. Begrensningen nå er maks 30 minutter. Kun trav opp langsiden i ridehallen. I dag ble det tre travlengder og resten skritt. Vi avsluttet med å skritte rundt gården. 

Det var så moro og ri han igjen. Det at jeg har fått lov å ri Cisco og lære masse av han har virkelig gjort underverker med selvtilliten min, det sammen med all støtte og oppmuntring jeg har fått.

🥰 Jeg ser meget lyst på fremtiden med Kvikk🥰

💕💕💕💕 💕 Tusen takk for at jeg får låne Cisco av deg Mona
og tusen takk til verdens beste trener Gunn 💕💕💕💕💕

Ikke bare kan Kvikk ris igjen, men han kan få stå på vanlig beite og i vanlig paddock nå. Noe han er veldig fornøyd med😊 

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Blondebryllup

Blondebryllup

Det går fremover