in

Økende selvtillit

Etter at jeg flyttet til stall Uller har jeg virkelig fått en økende selvtillit når det gjelder hest. Jeg kjenner at jeg er mye tryggere på meg selv både når det gjelder håndtering av hestene på stallen samt det å ri. 

Selvtillit

Etter at jeg begynte å ri Cisco så har selvtilliten min økt bare mer og mer. Hendelser jeg ville ha syntes var ekkelt tidligere er ikke det. Jeg «vet» at jeg håndterer det. Det å være så heldig å ha en læremester som Cisco og min egen fine Kvikk, samt det å ha så masse fine mennesker på stallen som hjelper meg med å bygge en god selvtillit, det er så utrolig viktig; Og ikke minst det å ha den riktige treneren for meg. 
Tusen takk til Gunn, Trude, Ida, Pernille, Heidi, Mona, Hilde, Elizabeth, mamma og min kjære mann. Dere har alle bidratt til at jeg er her jeg er i dag 🥰

Kvikk

Må jo ha med en oppdatering om Kvikk. Han så fin og tålmodig. Han pleier å være sjalu når jeg driver med andre hester, men ikke når det gjelder Cisco. Når Cisco og jeg går forbi Kvikk så er det nesten som om han smiler litt – kos deg du mamma mens jeg blir frisk. 
Det er moro på leietur med Kvikk. I dag tok han seg en bitteliten travintervall i oppoverbakken ved stallen. Når jeg sa til han at «du skal ikke trave du» så smilte han bare til meg 😊 Deilig å se han begynner å bli så frisk og at han føler seg så bra. 
Han koser seg med leieturene og med oppgressingen. Han er så takknemlig for så lite. 

Bygger selvtillit

Jeg står her å ser pen ut jeg mens du møkker mamma 🥰

Gleder meg masse til å kunne ri Kvikk igjen og til å kunne utvikle meg videre sammen med han 💕 I mellomtiden koser jeg meg med å ri Cisco og bygger selvtillit til tusener.

Cisco

Læremester - bygger selvtillit

Ingen ting er liksom skummelt med Cisco. Uansett hva han måtte gjøre så vet jeg at han er en utrolig trygg hest. Så når Cisco setter opp farten så synes jeg det er så moro at jeg begynner å le. Til og med når vi red opp fra ridehuset i dag og han ikke hadde tid til å skritte.. det var tross alt dårlig vær.. så lot jeg han få jogge opp. Hadde dette skjedd for noen uker siden og med Kvikk så hadde jeg nok følt at jeg ikke hadde kontroll. Det jeg ikke har helt forstått før nå er at det ikke er farlig å la hesten få jobbe godt og få være ordentlig fremad. Jeg har full kontroll på situasjonen og trenger ikke holde den tilbake. Jeg tror virkelig ting vil være veldig annerledes når jeg skal begynne å ri Kvikk igjen, jeg skal i det minste gjøre mitt beste på å ikke holde han tilbake. Dressur er ganske lettere om de får «bruke seg» ordentlig. Jeg skal fortsette å bygge selvtillit 😊

Håkki

Denne karen her er bare fin og god. Livet med hest og hund er ganske herlig. Håkki er nå 10 år gammel, noe som vi merker veldig godt. Han orker ikke så mye lenger og sover mer, men det er ikke så rart han er en godt voksen hund nå. Vi skal nyte verdt sekund vi har med han 💕

«Skjønner ikke hvorfor vi må være ute i all type vær jeg mamma. Da får du i det minste kose med meg!»

Selskapssyk Toller - Håkki

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fineste fjordingen

Sykepaddock – herlig for Kvikk